Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Kanye Westi ja Bianca Censori abielul on kriips peal

Bianca Censori
Bianca Censori Foto: ALESSANDRO GAROFALO / REUTERS / Scanpix

Kanye Westi ja Bianca Censori vähem kui kaks aastat kestnud abielu on ümbritsenud pidev avalikkuse tähelepanu. Erinevate allikate sõnul on West kehtestanud naisele äärmiselt ranged reeglid, mis puudutavad nii naise riietust, rääkimise keeldu kui muid piiranguid. Lähedaste allikate sõnul on paari abielul juba mõnda aega kriips peal. 

Mitmed meediaväljaanded on korduvalt kirjutanud Kanye ja Bianca abielu tumedama poole süngetest saladustest. «West on naise jaoks kehtestanud ranged reeglid, mis dikteerivad naise riietust ja millal ta võib kõneleda,» kirjutas Mirror vaid mõned kuud pärast nende abiellumist. «Ta ei tohi oma peaga mõelda ja peab mehele kuuletuma, sest Kanye on talle selgeks teinud, et nad on siniverelised,» rääkis paarile lähedane allikas Daily Mailile.

TMZ sõnul liiguvad 2022. aasta detsembris abiellunud Kanye West ja nappide moevalikute poolest tuntud Bianca Censori abielulahutuse poole. Väljaande sõnul on mees oma lähedastele pihtinud, et nad on Biancaga juba kaks nädalat lahus. 

Tagasi üles