Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VIDEO «Kas ta on vampiir?» Gwen Stefani pole aastatega päevagi vananenud

Copy
Gwen Stefani
Gwen Stefani Foto: Shutterstock

No Doubti laulja Gwen Stefani hämmastas fänne oma sünnipäevapeole saabudes – staari nimetati päris elus vampiiriks.

Lauljatar jättis oma jälgijad sõnatuks, eksponeerides oma ajatult kaunist välimust. Ta kandis musta ja roosaga miniseelikut, mida täiustas sama kombinatsiooniga jakk.

55-aastane laulja kandis jaki all musta roosade narmastega crop-toppi ning jalas olid tal võrksukad. Hoonesse sisenedes demonstreeris Gwen oma lopsakaid blonde kiharaid ja säravat valget naeratust.

Gwen tähistas suurt sündmust ka ka 2. oktoobril The Jennifer Hudson Show's. Fännide tähelepanu oli suunatud eelkõige tema nooruslikule välimusele.

@jenniferhudsonshow It’s Gwen! @Gwen Stefani! S-T-E-F-A-N-I! #thejenniferhudsonshow #jenniferhudson #gwenstefani #jhud ♬ original sound - Jennifer Hudson Show

Üks üllatunud fänn kirjutas: «Kuidas saab ta 50ndates olla?» Teine kasutaja vastas samavõrd üllatunult: «Täpselt! Kogu aeg mõtlesin sedasama.»

«Kas me võiksime rääkida sellest, kuidas see naine üldse ei vanane?» küsis kolmas inimene.

«Ta vananeb graatsiliselt, 55 näeb tema puhul tõesti vapustav välja,» kirjutas neljas inimene.

«Ma olen kindel, et Gwen Stefani on vampiir. Kuidas saab ta 55-aastaselt ikka veel nii hea välja näha?» naljatles üks jälgija.

Gweni stiilitunnetust on viimastel nädalatel palju kiidetud, eriti pärast seda, kui ta ilmus avalikkuse ette kitsastes teksašortsides. Välimus langes kokku tema viimase singli «Somebody Else's» ilmumisega, mis on järjekordne hitt tema soolokarjääris.

Hiljuti avaldas Gwen sotsiaalmeedias austust popstaar Dua Lipale, kui nad mõlemad avalikkuse ees julgete ja pilkupüüdvate rõivastega fänne lummasid. Gwen kandis tihedalt liibuvat valget kleiti ja jagas sotsiaalmeedias fotot, kus ta kirjutas: «Eile õhtul sain aega veeta maailma kauneima tüdrukuga; armastan sind, Dua.»

Gweni muusikukarjäär on jätkuvalt tõusuteel, kuna ta avaldas hiljuti oma uue albumi «Bouquet» kaanepildi. Albumi laulude nimekiri on juba avaldatud ning sellelt leiab ka loo «Purple Irises», mille Gwen kirjutas koos oma abikaasa Blake Sheltoniga. Fännid saavad albumi endale soetada alates 15. novembrist.

Allikas: Daily Star

Tagasi üles