Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Armastatud sotsiaalmeediastaar suri vaid 25-aastaselt

Copy

Sotsiaalmeediastaar Taylor Rousseau Grigg suri kõigest 25-aastaselt. Taylori abikaasa Cameron Grigg jagas kurba uudist laupäeval Instagramis.

«Keegi ei oota kunagi, et peaks sellise valu ja südamevaluga silmitsi seisma, eriti meie vanuses,» alustas Cameron oma postitust. «Möödunud aastal pidi Taylor taluma rohkem valu ja kannatusi kui enamik inimesi kogu oma elu jooksul. Ja sellest hoolimata oli ta alati valguseks ning tõi rõõmu kõigile enda ümber.»

«Ta oli kõige julgem ja tugevam naine, keda ma tunnen, ja tema kindel usk ületas kõik muu, millega ta silmitsi seisis, isegi oma kõige pimedamatel hetkedel,» lisas Cameron. «Ma tean, et ta on päästnud minu ja paljude teiste elud.»

Seejärel paljastas Cameron, et Taylorit kasutatakse elundidoonorina.

«Ennekõike tahaks Taylor, et ta päästab inimeste elusid ka pärast seda, kui ta on siit maailmast lahkunud,» kirjutas ta. «Ja kuigi tema maine keha võib teda alt vedada, jäävad tema mälestus ja elu igavesti kestma. Ta ei võlgne kellelegi midagi. Aga ta tahaks, et kõik teaksid, et tal on kõik rohkem kui hästi.»

«Tal ei ole enam valu,» jätkas Cameron. «Ta ei pea enam kannatama ja et ta on tõesti vabanenud neist maisetest ahelatest!»

Taylori TikToki kontol oli üle 1,4 miljoni jälgija, vahendab New York Post. Instagramis oli naisel 215 000 jälgijat.

Tagasi üles