Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Need tegevused on pärast südaööd rangelt keelatud

Copy
Foto: Shutterstock

Kõigel on oma õige aeg ja koht. Isegi kui oled ööinimene, on asju, mida pärast südaööd tasuks vältida. Loe altpoolt lähemalt!

Suur söök. Magamise ajal on keha vähem aktiivne, mistõttu ei kuluta sa kõiki äsja tarbitud kaloreid. Lisaks võib raskem eine häirida und, seega oleks mõistlik oma hilisõhtune amps natuke varasemaks planeerida.

Öised sõnumid. Keegi ei taha, et teda keset ööd sõnumiga üles äratatakse. Samuti võib sulle öösel tunduda hea mõte saata sõnum näiteks eksile. Oota hommikuni – siis võid ümber mõelda!

Töömeilid. Teised näevad, mis kell sa oma e-kirja saatsid. Kui see läheb teele kell kaks öösel, võib see jätta ebaprofessionaalse mulje. Ajasta meil hommikuks, et paistaks, nagu oleksid varakult tegutsemas.

Öine veebipoodlemine. Tellitud kaup ei jõua kiiremini kohale, kui tellid selle keset ööd. Oota hommikuni ja mõtle uuesti, kas sa ikka tõesti vajad seda kassikujulist lampi.

Postitused sotsiaalmeedias. Hilisõhtul kipuvad inimesed emotsionaalseks muutuma. Hoidu postitamast midagi piinlikku, mida keegi nagunii nii hilja ei laigi.

Öine väljasõit sõpradega. Kui alustasite oma väljasõitu enne keskööd, on kõik hästi. Aga kui keegi kutsub sind välja kell üks öösel, siis mida te tegelikult ette võtate?

Öine jalutuskäik. Maailm võib öösel ohtlik koht olla. Parem jäta oma hommikujooks päevavalgusesse.

Suured otsused. Ära tee otsuseid, nagu tätoveeringu saamine, kell üks öösel. Maga ja mõtle hommikul uuesti.

Väiksemad otsused. Juuksed kasvavad küll tagasi, aga väsinud silmadega lõigatud tukk ei pruugi hommikul sugugi nii hea välja näha.

Sotsiaalmeedia stalkimine. Unise peaga on lihtne eksida. Üks vale klõps ja juba oled laikinud kellegi kahe aasta tagust fotot. Piinlik!

Tagasi üles