Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

UHKE ISA Channing Tatumi tütar vallutab lava: mul ei ole sõnu

Copy
Channing Tatum
Channing Tatum Foto: Shutterstock

Channing Tatum ja Jenna Dewan jagasid uhkustunnet, kui nende tütar Everly võitis mitmeid auhindu Iiri tantsu võistlusel.

Channing Tatumi tütar Everly (11) teeb suuri edusamme Iiri tantsus ning näitleja poleks suutnud enam uhkem olla.

«Mul ei ole sõnu, et väljendada, kui uhke ma olen selle väikese tüdruku üle!!!» postitas Channing 28. septembril Instagrami, lisades mitu fotot Everlyst, kes poseeris koos oma trofeedega.

Jenna ei jäänud rõõmu jagamisega maha, postitades 29. septembril oma Instagramis mitmeid fotosid, sealhulgas kaadreid Everly ettevalmistustest ja hetki, kus ta poseeris perega.

Jenna on varem rääkinud, kuidas Everly leidis tee Iiri tantsuni. «See on tema suurim kirg,» rääkis Jenna 2023. aastal The Kelly Clarkson Show's. «Ma näitasin talle Riverdance'i videoid ja ta ütles: «Ma tahan seda teha. Leia mulle tantsutunnid.»»

Endine World of Dance'i saatejuht selgitas, et nad olid proovinud ka teisi tantsustiile, nagu ballett ja stepptants, kuid ütles naljatades: «See ei läinud hästi. Talle lihtsalt ei meeldinud.»

Kuid kui Everly hakkas huvituma Iiri tantsust, teadis Jenna, et peab selle teoks tegema. «Ma guugeldasin ja leidsin ühe õpetaja, kes hakkas talle tunde andma. Ta sattus sellest täiesti vaimustusse. Nüüd osaleme võistlustel ja tegeleme sellega täielikult,» lisas Jenna.

Channing, kes on kihlatud Zoë Kravitziga, arvab, et teab, kust tütre huvi selle tantsustiili vastu pärineb, vahendab E! Online.

«Talle meeldib kõik maagiline – haldjad, päkapikud,» selgitas ta saates «Today» 2023. aastal. «Kui sa vaatad Youtube'ist keldi muusika videoid, on seal tavaliselt haldjad. Ma arvan, et sealt see alguse sai. Seejärel vaimustus ta keldi muusikast. Nüüd tegeleme Iiri keldi tantsuga ja viimased kaks aastat oleme ainult seda kuulanud.»

Tagasi üles