Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

MIS JUHTUS? Sinise silmaga lauljatar Lorde šokeeris fänne

Copy
Lorde
Lorde Foto: SCANPIX/REUTERS

Lorde fännid on murest murtud, sest lauljatar postitas Instagrami foto, millel on näha, et tema silma ümbritseb sinikas.

27-aastane lauljatar Lorde, pärisnimega Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, jagas oma 10,9 miljoni jälgijaga fotosid, mis näitavad tema sinist silma mitme erineva nurga alt. Lisaks leidub fotode ses üks pilt salapärasest CD-plaadist. Postitust saatis äärmiselt krüptiline pealkiri: «DYHTS? © 𝑳ĿŁု⑷♶⚤».

Tuhanded muretsevad fännid uurisid kohe, kust naine sinise silma sai. «Appi, mis juhtus?» uuris üks fännidest. «Kas sinuga on ikka kõik korras?» uuris teine. «Päriselt ka, kas sinuga on kõik hästi?» küsis kolmas.

Osa naise jälgijatest kahtlustab, et tegemist võib olla kummalise promoga mõnele lauljatari uuele projektile, kirjutab Metro.

Ka lauljatari nime lugu on põnev. Uus-Meremaa laulja Lorde oli alati unistanud nimest Lord, kuid pidas seda liiga mehelikuks. Lisaks on ta noorest peale olnud huvitatud kuninglikest isikutest ja aristokraatidest, mistõttu muutis ta Lordi naiselikumaks, lisades lõppu e. Lorde ütles ajakirjale Interview, et mõned inimesed arvavad, et see nimi on religioosne, kuid see pole nii.

Tagasi üles