Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Kate Middletonil on oma lastele range reegel, millest nad üle astuda ei tohi

Copy
Foto: Doug Peters / EMPICS / Scanpix

Walesi printsessil Kate Middletonil on oma laste kasvatamisel kindlad põhimõtted, mis avalduvad ka selles, kuidas ta tegeleb laste jonnihoogudega. Kolme väikese lapse kasvatamine ei ole lihtne ülesanne, kuigi lapsehoidjad ja mugavamad tingimused võivad vahel abiks olla.

Kate’i ja prints Williami peres kasvavad prints George (10), printsess Charlotte (9) ja prints Louis (6) ning avalikkus näeb sageli kaadreid nende perekonnaelust.

Kuninglike kohustuste täitmisel paistab Kate malbe, kuid laste kasvatamisel on ta üsna rangete põhimõtetega. Nende peres on karjumine rangelt keelatud. Igasuguse emotsionaalse plahvatuse korral eemaldatakse laps rahulikult olukorrast, et temaga vestelda. Allika sõnul ei ole tegemist range karistamisega, vaid toimub jutuajamine «vestlusdiivanil», kus kas Kate või William arutab lapsega rahulikult juhtunut. Karjumist välditakse igal juhul.

Kate on pühendunud lastekasvatusele ka laiemalt. Ta on juhtinud projekte ja kampaaniaid, nagu varajase lapsepõlve keskuse Shaping Us loomine, mis rõhutab varajaste eluaastate olulisust lapse arengus. «See ei ole ainult laste kasvatamine – see on meie tuleviku ja ühiskonna kujundamine ning tervema ja õnnelikuma maailma loomine. Tänapäeva lapsevanemad vajavad tuge ja abi, sest laste kasvatamine on keeruline,» on Kate öelnud.

Kate Middletoni lähenemine kasvatusele ühendab empaatia, distsipliini ja teadlikkuse, ühtlasi rõhutades lapsevanemaks olemise suurt vastutust ja laste arengu varajaste aastate tähtsust, vahendab Tyla.

Tagasi üles