Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

ELEVIL FÄNNID Moeikoon Adriana Lima naaseb pärast viieaastast vaikust

Copy
Adriana Lima
Adriana Lima Foto: Shutterstock

Modell Adriana Lima, kes pole moesõudel astunud üles 2018. aastast, tuleb võimsalt tagasi. Väljaande Page Sixi eksklusiivsete andmete kohaselt astub Lima üles kolmapäeval Pariisis toimuval Schiaparelli üritusel. Juba varem on fännid olnud mures naise eemaloleku ja figuuri muutumise pärast. Mis Limaga vahepeal juhtus ja miks otsustas ta nüüd taas tagasi modellinduse juurde tulla? 

Armastatud modell Adriana Lima, kes sai tuntuks Victoria's Secreti modellina, tegi noorena suuri müüginumbreid, kuid teatud asjaolude tõttu ei ole tal läinud kõik sujuvat teed pidi. 

Adriana Lima 2013. aastal Victoria's Secret Fashion Show'l.
Adriana Lima 2013. aastal Victoria's Secret Fashion Show'l. Foto: Shutterstock

Näiteks spekuleerivad fännid tema välimuse üle punasel vaibal «Näljamängud: Laululindude ja madude ballaad» esilinastusel. Fännid on mures, ehk on modellindusest eemale jäänud modell Limal mõni terviseprobleem, mis põhjustab ka kehakaalu tõusu? 

Adriana Lima «Näljamängud: Laululindude ja madude ballaad» esilinastus.
Adriana Lima «Näljamängud: Laululindude ja madude ballaad» esilinastus. Foto: Shutterstock

Muretsemiseks pole põhjust! 43-aastane Lima vastab fännidele peale «Näljamängude» esilinastust, et on lihtsalt väsinud ema ühele teismelisele tütrele, kahele teismelisele ja aktiivsele poisile, üheaastasele pojale, kes alles õpib alles käima ning hoolitseb selle kõrvalt ka iga päev oma koerade eest. «Aitäh muretsemise eest!» kommenteerib ta ning lisab, et siiski ei ole ta olnud õnnelikum kui kunagi varem. 

«Alustasin modellindusega 16-aastaselt, kuid ma ei saa kunagi enam 16-aastaseks,» ütleb ta. 

Brasiilia ilu, keda esindab Society Management, on varem olnud Forbesi tulu poolest parimate modellide seas ja oli Victoria’s Secreti ingel peaaegu 20 aastat. Ta on olnud Maybelline'i ja Chopard'i nägu ning astunud lavale selliste disainerite, nagu Anna Sui ja Givenchy, sõudel.

Lima naasmine moemaailma toob taas esile tema pikaajalise karjääri ja mõju kõrgmoes. Kõik on tema tagasitulemise pärast õnnelikud.

Tagasi üles