Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Surmasuust pääsenud mees avaldab, mis end teispoolsuses peidab (1)

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Mitmed inimesed üle maailma on oma teispoolsuse-kogemusi kirjeldanud ning tundub, et igaühel on täiesti ainulaadne, kuid kohati sarnane elamus.

David Hanzel jagas oma lugu, kui ta 2015. aastal lühikeseks ajaks n-ö suri. Tollal oli tal tekkinud kopsupõletik ja sepsis. Operatsioon käigus avastati, et 70 protsenti tema kopsudest oli nakatunud.

Tema süda seiskus ja ta langes koomasse, kus ta viibis kaks kuud. Selle aja jooksul väidab Hanzel, et teda ootas kaunis teispoolsus.

«Ma lihtsalt mäletan, et sulgesin silmad, kuna olin väga haige. Ja kui ma need uuesti avasin, olin ma keset öötaevast,» rääkis ta ajalehele Daily Star.

«See oli kõige ilusam, sametine ja siidine öötaevas. Ei olnud pilvi ega tähti. Mitte midagi. Taeval polnud algust ega lõppu.»

Hanzel, kes väidab, et on selgeltnägija, kirjeldas, kuidas teda tervitasid kaks olendit.

«Äkitselt oli üks olend minust vasakul ja teine paremal. Nende kohalolek oli nii rahustav, justkui oleksin neid tundnud,» meenutas Põhja-Carolinast pärit mees.

«Nad näitasid mulle kõige kaunimat kuldvalget valgust. See oli nii ilus. Ma nägin ingleid ja teisi olendeid, kes kõik liikusid selle valguse poole.»

Kuid need olendid ei viinud teda mitte valgete pärlväravate juurde, vaid hoopis baari. Baaris olid kaunid värvilised pudelid riiulitel, kuid alkoholi ega muid jooke polnud.

Pärast alkoholivabas baaris peatumist öeldi Hanzelile, et ta peaks kõndima ühe suure valge hoone seina mööda üles, vahendab Unilad.

«Kui astusin, tundus, et jalg ei puudutanud maad. Nagu gravitatsiooni poleks olnud. See oli justkui hõljumine ja kõndimine korraga,» kirjeldas ta.

Kui Hanzel lõpuks koomast ärkas, väitis ta, et oli täielikult tervenenud. Samuti väitis ta, et naasis ellu, andestades täielikult kõigile, kes olid kunagi temaga halvasti käitunud.

Tagasi üles