Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KUUM KAADER Catherine Zeta-Jones tähistas enda ja abikaasa sünnipäeva eriti seksika jäädvustusega

Copy
Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones punasel vaibal.
Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones punasel vaibal. Foto: Shutterstock

Catherine Zeta-Jones tähistas oma sünnipäeva sel aastal alasti. «Chicago» staar jagas kolmapäeval alastifotot, tähistades nii enda ja oma abikaasa Michael Douglase sünnipäevasid. Zeta-Jones sai 55-aastaseks ja Douglas tähistas oma 80. sünnipäeva.

Zeta-Jones seisab mustvalgel fotol alasti vannitoa peegli ees. Naine kannab vaid kõrge kontsaga kingi ja demonstreerib oma pikki tumedaid juukseid, vahendab New York Post.

«Oma sünnipäevakostüümis!» kirjutas naine ühismeedias kõnealuse foto all. «Nüüd, kui olen üle 25 aasta oma sünnipäeva abikaasaga jaganud, on mul kingiideed otsa saamas! See on kingiidee number kaks, golfipallid olid esimene võimalus... muidugi,» lisas ta.

Catherine Zeta-Jones postitas ka foto, mis on tehtud üle kahekümne aasta tagasi temast ja Douglasest — sellel olid nad mõlemad täielikult riides.

«Palju õnne sünnipäevaks Michaelile ja mulle!» kirjutas näitlejanna. «Sellised olime me 25 aastat tagasi oma sünnipäeval! Ma armastan sind kogu südamest.»

Paar on olnud abielus alates novembrist 2000 ning neil on kaks ühist last: poeg Dylan (24) ja tütar Carys (21). Douglasel on ka eelmisest abielust Diandra Lukeriga poeg Cameron (45).

Tagasi üles