Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VANUS ON VAID NUMBER? 64-aastane naine: näen praegu välja parem kui oma 40ndates

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kui 64-aastane Fern Logan võtab basseini ääres end nappide bikiinide väele, saadavad teda noorte meeste imetlevad pilgud. «Olen uhkusega ülikuum pensionär. Inimesed arvavad, et olen vähemalt 30 aastat noorem. Näen praegu parem välja kui oma 40ndates,» ütles ta.

«Nooremad mehed, 20ndates ja 30ndates, tahavad minuga kohtingule minna,» lisas ta uhkusega. Fern ei varja, et armastab oma keha ja näitab seda meelsasti. «Ma ei riietu nagu tüüpiline vanaema,» ütles ta. «Mul on üle kümne paari bikiine ja mulle meeldib oma keha näidata. Ma keeldun elamast vastavalt oma vanusele ja tunnen end praegu seksikamalt kui kunagi varem. Inimesed ütlevad, et mul on Jennifer Lopeziga sarnane figuur – pringid rinnad, suurepärane jume, eatu välimus ja ei mingit lõtvumist ega rasva.»

Fern töötab osaajaga modellina ja kehadublandina ning ta rõhutab, et tema nooruslik välimus pole kallite operatsioonide ega täitesüstide teene. «Näen hea välja tänu lihtsale ja taskukohasele nahahooldusrutiinile, mida igaüks saab järgida. Igaüks võib noorem välja näha – kasutades odavaid ja tõhusaid ilutooteid.»

Fern ütleb, et teda peetakse sageli poole nooremaks ning ta võtab seda kui suurt komplimenti. «Tunnen endiselt õhetust, kui inimesed mulle komplimente teevad,» tunnistas ta. «Olen ülimalt uhke, et näen 64-aastaselt nii noor välja – nüüd on minu aeg särada. Olen ehe tõestus, et ka 60ndates võib olla seksikas.»

Fern avaldas, et ta pole alati olnud nii glamuurne. «13-aastaselt kannatasin tugeva akne käes,» meenutas ta. «Koolis kiusati mind kohutavalt, kutsuti pitsanäoks ja naerdi minu punetava valusa akne üle.»

Akne kontrolli alla saamiseks kirjutas arst viimaks välja retseptiravimid, kuid need panid põntsu tema vaimsele tervisele. Ferni nahk hakkas paranema 16-aastaselt, mille eest ta tänab oma ema, kes õpetas talle igapäevase nahahoolduse olulisust. «Mu ema oli Max Factori esindaja ja tal oli alati laitmatu meik ja soeng,» meenutas Fern. «Ta õpetas mulle lihtsaid nippe, nagu näo õrna seebi ja veega pesemine, koorimine ja tooniku kasutamine.»

16-aastaselt sai Fernist noorim naine, kes on töötanud Londonis USA saatkonnas. Ema juhendamisel õppis ta kontorisse sobivat glamuurset välimust endale looma. «Jumestuskreem, rohkesti puudrit, lauvärvid, põsepuna, huulepulk ja täiuslikult sätitud juuksed olid kõige tähtsamad.»

Kuna Fern oli alati sihvakas ja kandis M-suurust, suutis ta menopausi ajal oma figuuri säilitada. «Kui ma märkasin vähimatki kaalutõusu, hüppasin kohe õhtuti velotrenažöörile,» selgitas ta.

Ta tunnistas, et pole kunagi dieeti pidanud ega end toiduga piiranud. Ta ei joo ega suitseta ning usub, et need valikud on aidanud tal kortsuvaba püsida. Ta pole kasutanud ka plastilise kirurgia abi ega Botoxit või täitesüste. Tema sõnul lähevad tänapäeva 20ndates tüdrukud sellega liiale, mistõttu nad näevad tegelikult vanemad välja.

Fern kasutab odavaid ilutooteid, mis aitavad tal noor välja näha. «Soodsa hinnaga niisutajad ja SPF30 päikesekreemid on mu saladus,» jagas ta väljaandele The Sun.

Ta usub, et ka tema pikad blondid kohevad juuksed lisavad talle nooruslikkust. «Ma ei ole nõus oma juukseid vananedes lõikama. Blondid triibud ja õige soeng aitavad mind nooremana hoida.»

Mis puudutab armuelu, siis Fern on lahutatud ja uue armastuse otsinguil. Noored mehed saadavad talle pidevalt sõnumeid, kuid ta eelistab küpsemaid härrasmehi. «Ma arvan, et noored mehed on liiga kogenematud ja tobud.»

Ent kui härra Õiget ei tule, kavatseb ta sellest hoolimata oma elu täiel rinnal nautida. «Mulle meeldib iseseisvus, lõbutseda sõpradega ja reisida. Et nooreks jääda, tuleb elada noorelt!»

Vaata pilte SIIT.

Tagasi üles