Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Hinnatud näitleja Kate Winslet avaldas, kuidas end vananedes endiselt seksikana tunda

Copy
Kate Winslet
Kate Winslet Foto: Shutterstock

Kate Winslet (48) räägib oma seksuaalsusest täiesti avameelselt. 48-aastane näitlejanna ütles, et tema libiido sai suure hoo sisse pärast testosteroonasendusravi, mis aitas tal end taas seksikana tunda.

Vastates suhteküsimusele, kuidas taaselustada tema seksisoovi oma kauaaegse mehega, andis Winslet nõu ja avas oma terviseteekonna tagamaid, vahendab People.

«Mõnikord on naistel tõsine libiido langus, sest nende kilpnäärmega toimub midagi. Samuti võib olla asju, mis on seotud teie testosteroonitasemega,» ütles Oscari-võitja.

«Paljud inimesed ei tea seda, aga naiste kehas on testosterooni, kui see otsa saab, siis on seksiisu kadunud,» lisas Winslet. «Ja kui see on kadunud, siis tuleb see asendada ja seda saab teha ja sa tunned end jälle seksikana ... Ma tean.»

Winslet soovitas ka, et naised peaks laskma kontrollida oma kilpnäärme ja testosterooni taset: «Need asjad võivad otseselt mõjutada seda, kuidas te end tegelikult tunnete. See ei ole meie süü, meie kehad on imelikud ja käituvad kummaliselt, eriti kui me vananeme.»

«Nii et sinu jaoks võib olla nende hormonaalsete tasemete langus, mis aitab palju rohkem kaasa sellele, kuidas sa tunned end oma partneriga seksimise suhtes, nii et ma kindlasti läheksin ja teeksin seda,» lisas ta.

Winslet märkis ka, et sellises olukorras olles peaks olema iseenda suhtes võimalikult leebe.

Tagasi üles