Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Need märgid näitavad, et naine jätab oma kallima kohe maha

Copy
Foto: Shutterstock

Me kõik planeerime teadlikult või alateadlikult oma teed vabadusse, kui suhe on jäänud paigale ja muutusi ei paista. Siin on kuus alateadlikku märki, et naine tahab suhet lõpetada.

Ta ärritub su peale tihti

Kui ta ärritub sageli, on see märk, et miski häirib teda. Kuigi aeg-ajalt on ärrituvus mõistetav, on oluline märgata, kui kaua see kestab. Paljud mehed väldivad konflikte, kuid see võib olla suhte vaikne hävitaja.

Ta töötab rohkem kui tavaliselt

Kui tööpäevad muutuvad ootamatult pikemaks, võib ta otsida tunnustust mujalt. Ta võib otsida oma karjäärist rahuldust, mida ta kodust ei leia.

Ta ei kaasa sind enam oma seltskondlikku ellu

Kui varem käisite koos seltskondlikel üritustel, kuid nüüd veedab ta aega ainult sõprade või kolleegidega, võib see olla märk, et ta tunneb end sinust kaugenenuna. Ta võib hoopis täita tühimikku, mida teie suhtes tunneb.

Teda ei huvita enam sinu arvamus

Iseseisev naine hindab siiski oma partneri arvamust. Kui ta aga hakkab sinu seisukohti eirama või neid maha tegema, näitab see, et ta ei ole enam huvitatud teie ühisest panusest suhtesse. Suhtes ollakse meeskond, ja otsuseid peaks tegema koos.

Teie intiimelu on muutunud rutiinseks

Igas suhtes on aegu, mil füüsiline lähedus võib kannatada, aga kui see kestab pikemat aega, võib see olla märk, et midagi on valesti.

Ta ei vaidle sinuga enam

Kuigi võib tunduda, et see on hea, võib see viidata hoopis sellele, et ta on loobunud pingutamast. Naine, kes veel vaidleb, hoolib ja võitleb suhte eest. Kui ta enam ei väljenda oma tundeid ega soovi eriarvamusi jagada, on see märk, et ta võib olla kaotanud lootuse.

Terved suhted põhinevad suhtlusel. Uuringud näitavad, et suhtlemine on esmatähtis, kuid see pole alati lihtne. Oluline on kuulata ja mõista, mida ta ütleb, ning astuda samme, et tema vajadustele vastu tulla.

Naine ei otsusta suhtest lahkuda üleöö, kuid kui neid märke eirata, võid ta kaotada. Ole tähelepanelik ja reageeri enne, kui on liiga hilja.

Allikas: YourTango

Tagasi üles