Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Mõjuisiku jahmatav ülestunnistus: jah, ma küsin kohtingul esimese asjana just seda! (1)

Copy

Tuntud mõjuisiku avameelne ülestunnistus on põhjustanud ühismeedias tõelise tormi. Nimelt teatas naine uhkelt, et küsib kohe esimesel kohtingul mehe pangakonto seisu.

Sofia Franklyn avaldas taskuhäälingu «Sofia with a F» hiljutises episoodis vastuolulisi tutvumisnõuandeid. 31-aastane TikToki staar avaldas, et ta küsib potentsiaalsetelt kosilastelt esimesel kohtingul pangakonto seisu, sest ta tahab kohtuda jõuka mehega.

«Ma ei tee nalja! Olen kolmelt viimaselt kutilt, kellega ma olen kohtunud, esimesel kohtingul küsinud nende pangakonto seisu,» alustas ta. Kui taskuhäälingu külaline Leo Skepi küsis, miks ta meestelt nende pangakonto kohta küsib, vastas Franklyn avameelselt: «Sest ma tahan kohtuda ainult jõuka mehega, kellel on raha.»

«Mul on töö. Ma olen väga edukas. Nii et ma arvan, et mul on õigus teada, kas me oleme samal tasemel või raiskan ma oma aega?» lisas naine.

Franklyni avaldus on vahepeal tekitanud TikTokis üsna palju elevust, kus kõnealune klipp taskuhäälingust on saanud ligi miljon vaatamist ja tuhandeid kommentaare. 

Kuid enamik kasutajaid oli Franklyni avalduses nördinud. Paljud nõustusid, et armastus on tähtsam kui raha, vahendab Independent.

«Kui sa räägid vana abielupaariga, siis nad praktiliselt ei mainigi raha,» kommenteeris üks inimene. «Mälestused, lapsed, võib-olla lapselapsed, sõbrad, reisid, naljakad lood — nad räägivad asjadest, mis on päriselt olulised.»

«Mul võiks olla miljardeid, kui kui minult seda küsitakse, siis ma lahkun ja ei maksa isegi kohtingu eest,» lisati kommentaarides.

Tagasi üles