Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Murelik naine: ma ei saa oma armukest maha jätta, sest ma kardan, et mu mees...

Copy
Foto: Shutterstock

Naine tunnistas, et on oma meest petnud tema ülemusega. Anonüümne naine jagas lugu Redditi foorumis, kus ta selgitas, kuidas olukord sai alguse tütre vähidiagnoosist. Pere sattus emotsionaalsesse ja rahalisse kriisi, mis viis ta ootamatult abikaasa ülemuse voodisse.

Naise sõnul algas kõik süütust lõunasöögist, kuid peagi kujunesid neist kohtumised hotellis, mis viisid afäärini. Ta kirjeldas, kuidas olukord muutus aina keerulisemaks, kuna ta tundis end süüdi ja vihkas end toimuva pärast, kuid kartis, et kui ta asja lõpetab, kaotab tema mees töö.

Tema ja ta abikaasa on olnud koos 12 aastat ning abielus kaheksa. Neil on seitsmeaastane tütar, kellel hiljuti vähk diagnoositi. See tõi kaasa suuri pingeid, mis mõjutasid nende suhet ja rahalist olukorda. Naise sõnul muutus nende elu keeruliseks, sest kulud kasvasid üle pea.

Kui abikaasa mainis, et ta võib saada ametikõrgendust, mis lahendaks nende rahalised probleemid, otsustas naine osaleda ühel tööüritusel, kus kohtus oma mehe ülemusega. Ülemus avaldas nende olukorda kuuldes mõistmist ja pakkus toetust. Järgnesid sagedasemad kontaktid, mis muutusid peagi intiimsemaks.

Naine tunnistas, et ta ei osanud algul midagi halba karta, kuid ühel hetkel ülemus ütles, et meest ootab edutamine, kui naine magab temaga korra. Kuigi naine oli alguses vapustatud ja tahtis olukorrast oma abikaasale rääkida, peatas teda hirm pere rahalise olukorra ja tütre ravi pärast. Ta langetas otsuse, mis viis afääri alguseni.

Naine kirjeldas, kuidas ta end esimesel kohtumisel tundis, jagades, et nuttis kogu aja ning tundis end äärmiselt alandatuna. Ülemus kinnitas talle pärast esimest kohtumist, et tema mees on ametikõrgenduse saanud ja lahkus. Naine tunnistas, et ei suutnud end hiljem süütunde tõttu mehele otsagi vaadata ning nende abielu muutus veelgi keerulisemaks.

Asjad läksid halvemaks, kui ülemus hakkas teda santažeerima, ähvardades mehele tõtt rääkida ja ta vallandada, kui naine ei nõustu kohtuma. Naine tundis end lõksus olevat – ta oli sunnitud jätkama afääri, kuna kartis tagajärgi oma abielule ja ka pere rahalisele olukorrale.

Naise ülestunnistus sotsiaalmeedias tekitas palju arutelu ja emotsioone. Paljud Redditi kasutajad soovitasid tal mehega aus olla ja pöörduda tööandja personaliosakonna poole, et paljastada ülemuse käitumine. Samuti soovitasid nad tal olukorda mitte enam varjata, sest see põhjustab ainult rohkem valu ja probleeme.

Naine ise tunnistas postituse lõpus, et ta tunneb end lõksus ja ei tea, kuidas sellest olukorrast välja tulla, kuid on teadlik, et edasine vaikimine võib asju ainult hullemaks teha, vahendab The Sun.

Tagasi üles