Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

«Olen oma abikaasale 20 aastat valetanud — see ei anna mulle rahu»

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Saladuste hoidmine võib olla kõigile osalistele väga ebamugav. See mitte ainult ei tekita tohutut pinget, hoides asju enda teada, vaid sa võid ka täielikult rikkuda oma elu, kui kallim avastab, et oled olnud ebaaus.

Isegi väikesed valed võivad kuhjuda ja muutuda äärmiselt ebamugavaks. Just nii juhtus ühe naisega, kes varjas oma abikaasa eest näiliselt süütut saladust kakskümmend aastat.

Ta tunnistas, et ta püüdis 20 aastat tagasi nende suhte alguses oma uuele partnerile muljet avaldada. Seetõttu ütles ta mehele, et teeb tema jaoks oma vanaema karriretsepti, mida oli põlvest põlve edasi antud.

Siis, kui ta seda rooga oma abikaasale valmistas, sattus ta paanikasse ja kasutas poest ostetud karripastat. Tema abikaasa ei kahtlustanud midagi ja ütles, et naine võiks seda rooga tervele perele teha.

Naine jagas oma lugu taskuhäälinguga «LuAnna». Tema mees küsis korduvalt, milliseid koostisosi karri sisaldab, kuid naine jätkas oma valet ja ütles, et ei saa saladust reeta. Siis otsustas mees terve oma pere külla kutsuda, et kõik seda fantastilist karrit proovida saaksid, vahendab Daily Star.

«Pidin edasi valetama,» jagas ta. «Tema pereliikmed ütlesid, et see oli parim karri, mida nad kunagi söönud on.»

Aastakümneid hiljem valetab tänaseks kolme lapse ema endiselt enda valmistatud karri kohta ja see hakkab teda juba koormama!

«See vale on väsitav. Pean reedel, kui mu abikaasa tööl on, teesklema, et veedan tunde saladuslike koostisosade ettevalmistamisega. Ostsin arvukalt maitseaineid, mida ma kunagi ei kasuta ja pean meeles pidama, et viskaks mõned ära, et need näeksid kasutatud välja.»

Mida sina sellises olukorras teeksid?

Tagasi üles