Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

«Lõpuks olen nähtud ja kuuldud!» Hugh Hefneri lesk naudib elu uue kallimaga

Copy
Hugh Hefner ja Crystal enne mehe surma.
Hugh Hefner ja Crystal enne mehe surma. Foto: Scanpix / Capital Pictures

Hugh Hefneri lesk Crystal Hefner ütleb, et kogeb elu nüüd täiesti uue nurga alt ja seda tänu oma uuele poiss-sõbrale James Wardile.

Endine Playboy kaunitar ja Hugh Hefneriga abielus olnud Crystal (38) kiidab oma uut suhet ja vaatab samas tagasi suhtele nüüdseks lahkunud Playboy moguliga.

«Jamesi kõrval on mu tunded hinnatud ja kinnitatud,» ütles Crystal People'ile antud intervjuus, mis avaldati kolmapäeval. «Ma olen nähtud ja kuuldud.»

Crystal oli Hugh'ga abielus viis aastat enne tema surma 2017. aastal. Hugh suri 91-aastaselt.

Naine avaldas, et tema nägemus suhetest on uue kallima tõttu nüüdseks muutunud. «Ma hoolitsen tõelise mina, oma seiklushimu ja sisemise lapse eest,» selgitas ta. «Tunnen, et olen saanud inimeseks, keda ma alati noorena vajasin. Tunnen end aktsepteerituna ja rohkem iseendana kui kunagi varem.»

Paar hakkas kohtamas käima selle aasta aprillis, nad tutvusid ühiste sõprade kaudu, teatas Us Weekly.

41-aastasele Wardile kuulub Hawaiil Kailua-Konas asuv ettevõte See Through Sea, mis pakub seiklus- ja fotograafiatuure. 

Crystal paljastas aasta alguses mitmeid intiimseid detaile oma abielust Hugh'ga, kui ta promos oma raamatut. Ta läks suisa nii kaugele, et nimetas suhet Playboy loojaga traumeerivaks.

«See, kuidas ta mind kohtles... Tundsin lihtsalt, et okei, see tüüp ei saa küll mind tõeliselt armastada,» ütles Crystal tol ajal E! Newsile.

«See oli emotsionaalselt ahistav. See oli väga piirav suhe. Ma ei saanud aru, kui halb see oli, kuni ma sellest mõneks ajaks eemale sain,» lisas ta oma abielu kohta.

Tagasi üles