Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PILT Vaata, kui suureks on sirgunud Alla Pugatšova lapsed

Copy
Alla Pugatšova
Alla Pugatšova Foto: ALEXANDER NATRUSKIN / REUTERS / SCANPIX

Vene primadonna Alla Pugatšova abikaasa Maksim Galkin jagas oma Instagrami kontol haruldasi fotosid lastest, Harryst ja Elizavetast, kes said 18. septembril 11-aastaseks.

Harry ja Liza tulid ilmale 2013. aastal surrogaatema abil. Galkin jagab tihti sotsiaalmeedias oma laste tegemisi ja saavutusi.

Lisaks pereelule on Galkin viimasel ajal paistnud silma ka oma poliitiliste seisukohtadega. Ta on üks vähestest vene artistidest, kes on avalikult kritiseerinud sõda Ukrainas. Selle tulemusena kuulutas Venemaa ta kaks aastat tagasi välisagendiks. Samal põhjusel ähvardab ka Pugatšovat välisagendi staatus.

2022. aasta septembris tegi Pugatšova sotsiaalmeediasse postituse, milles kutsus Venemaa ametivõime üles lisama teda välisagentide nimekirja. Lauljatar mõistis Venemaa sissetungi Ukrainasse hukka ja toetas oma abikaasa seisukohta.

«Olen ​​solidaarne oma abikaasaga, ausa, korraliku ja siira mehega, tõelise ja äraostmatu Venemaa patrioodiga, kes soovib kodumaale õitsengut, rahulikku elu ning sõnavabadust. Ja et lõpetataks meie laste surma saatmine illusoorsete eesmärkide nimel, mis muudavad meie riigi tõrjutuks ja meie kodanike elu keeruliseks,» ütles Pugatšova tookord. Paljud jälgijad toetasid teda, teine ​​​​osa neist kritiseeris lauljat teravalt.

Diiva vastas kritiseerijatele: «Milline õnn, et need inimesed, keda ma kunagi talunud pole, mind vihkavad. Kui ma neile meeldiksin, siis see tähendaks, et olen laulnud ja elanud asjata,» kirjutas ta. «Las nad kiristavad hambaid. Nad olid pärisorjad, kes said orjadeks,» tõdes ta.

Pärast sõja algust kolis Galkin koos Alla Pugatšova ja lastega Venemaalt Iisraeli ning hiljem elasid nad mõnda aega Küprosel Limassolis. Nüüd on nad soetanud perega elamise Lätti.

Pugatšoval on ka poplauljast tütar Kristina Orbakaite, kes sündis tema esimesest abielust leedu tsirkuseartisti Mykolas Orbakasega.

Tagasi üles