Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

STAARIST VEND Harry Stylesi õde paljastab laulja tundlikuma poole

Copy
Harry Styles
Harry Styles Foto: Shutterstock

Maailmakuulus laulja Harry Styles (30) ei võida südameid ainult laval esinedes – ta on oma õe Gemma sõnul ka ideaalne onu. Hiljutises intervjuus paljastas Stylesi õde, kuidas tema kuulus vend on selle rolli suure armastusega omaks võtnud ning naudib onuks olemist täiel rinnal. 

12. septembril antud intervjuus paljastab Harry õde Gemma Styles, et 30-aastane laulja on oma uue rolli täielikult omaks võtnud ning nimetab teda selle aasta alguses sündinud tütrele parimaks onuks. 

Näiteks märgib väljaanne, et sel ajal, kui Gemma artikli jaoks fotosid tegi, ilmus Harry kohale selleks, et hoida oma õetütart. 

Vaatamata Harry kuulsusele rõhutab Gemma, et Harry on üks kõige kahe jalaga maal seisvam inimene, kelle poole saab oma murega igal ajal pöörduda, eriti, kui teemadeks on vaimse tervise probleemid. Näiteks on Gemma paistnud silma lisaks sotsiaalmeedia toimetustele ka oma raamatuga «Why Am I Like This?: My Brain Isn't Broken (and Neither Is Yours)», mis kirjeldab üksikasjalikult kogemusi tema vaimse tervise probleemidega ning aktiivsus- ja tähelepanuhäire diagnoosi saamisega.

Sotsiaalmeedias avameelsuse poolest tuntud Gemma kiidab ka Harry tasakaalustatud lähenemist sotsiaalmeedia kasutusele. «Ta ei ole sotsiaalmeedias üliaktiivne ja tundub, et see töötab tema jaoks kõige paremini,» kommenteerib ta. 

Harry toetus praktilise onu ja lõputu tarkuse allikana on olnud tema õele hindamatu. Gemma avaldab tänu nende pere avatuse eest vaimse tervise suhtes, mis on tema arvates tänapäeva ühiskonnas haruldane ja lohutav. 

Tagasi üles