Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Kes oleks osanud uskuda? Printsess Catherine naaseb pärast raskeid aegu taas tööpõllule

Copy
Walesi printsess Catherine.
Walesi printsess Catherine. Foto: ANDREJ ISAKOVIC/Scanpix

Vaid mõni päev pärast keemiaravi lõpetamist on Walesi Printsess astunud tagasi tähelepanu keskpunkti, korraldades perekondlikus kuninglikus lossis tähtsa koosoleku, kus hoolimata kuudepikkusest vähilahingust tõestab Kate Middleton oma vastupidavust, soovides jätkata kuninglikke kohustusi uue eesmärgi ja jõuga. 

Teisipäeval korraldas kuninglik perekond Windsori lossis kohtumise keskuse Royal Early Childhood liikmetega, et keskenduda Printsess Catherine'i kampaaniale Early Years, mis edendab väikelaste kasvukeskkonda. Kuningliku fondi admetel püüab Eary Years luua maailma, kus keskendutakse sellele, et lapsed oleksid terved ja õnnelikumad.

Kohturingkirja kohaselt ei olnud Middletoni abikaasat Prints Williamit kohal, kuna ta läks reisile, et kohtuda eriüksuslaste sõduritega. 

«Viimased üheksa kuud on meie kui pere jaoks olnud uskumatult rasked,» kommenteerib printsess Catherine. «Elu, nagu te teate, võib hetkega muutuda ja me oleme pidanud leidma viisi, kuidas kohaneda tormisel vetel ja tundmatul teel.»

Ehkki tema diagnoosi üksikasjad jäävad privaatseks, on Middleton oma jätkuva paranemise suhtes optimistlik ja väljendab elevust, et naaseb aeglaselt taas avalike suhete juurde. 

Printsess Catherine'i naasmine kuninglikku ellu näitab tema vastupidavust ja pühendumust oma rolli isegi isiklike väljakutsetega silmitsi seistes. 

Tagasi üles