Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Internetti naerutab video pruudikimbu pärast kaklevatest naistest: olümpial võidaksid nad medaleid

Copy
Illustreeriv foto
Illustreeriv foto Foto: Shutterstock

Traditsiooniline uskumus, et pruudikimbu püüdnud vallaline naiskülaline abiellub järgmisena, on teada ja tuntud paljudes riikides üle maailma. Internetis levib uskumatu video pruudikimbu pärast kaklevatest külalistest, kes jätavad selge märgi, et nad pole valmis abiellumiseks, vaid lahinguks. 

Bosnias ja Hertsegoviinas olid kolmel naisel nii suured abiellumise soovid, et nad ei häbenenud pruudikimbu pärast toorelt kaklema minna. 

Mõni hetk pärast seda, kui pruut lilled õhku viskas, püüdis üks naine need kinni, samas kui kaks teist haarasid samuti lillesülemi järele. Nad tõestasid, et nad pole lihtsalt abieluks valmis – nad on valmis lahinguks. Järgnes rüselus, mille käigus kolmik oma sädelevates õhtukleitides pikali kukkus. Lillede kroonlehti lendas, buketi tükid vedelesid kaklevate naiste vahel põrandal ning sätitud kaunitaride soengud olid rikutud. 

Kaklus muutus veelgi ägedamaks, kui DJ ja mitmed teised külalised kutsusid tüdrukuid üles lõpetama. Kuid vihale aetud naisi ei peatanud enam miski.  

Kus tegijaid, seal nägijaid ja kulutulena leviva video kommentaarides saavad kraaklejatest naised kõvasti negatiivseid kommentaare. «Need naised oleksid võinud olümpial maadluses medaleid võita,» muigas üks. «Haletsusväärsed naised. Huvitav, mis neist järele jäi, kui kaklus lõppes,» arutas teine. Paljud viskasid ka nalja, oletades, et selliste jõuliste daamide mehed peaksid küll kiiremas korras põgenema, kui elu armas. 

Tagasi üles