Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

ULMELISED SUMMAD Britney Spears jätkab täisealisele pojale elatisraha maksmist

Copy
Britney Spears
Britney Spears Foto: Shutterstock

Britney Spears jätkab elatisraha maksmist oma endisele abikaasale Kevin Federline'ile nende noorima poja Jayden Jamesi eest, kuigi poiss sai neljapäeval täisealiseks.

Allikad rääkisid TMZ-le, et lauljatar ja tema eksmees Kevin Federline leppisid oma lahutuslepingus kokku, et Britney lõpetab Jaydeni eest elatisraha maksmise, kui Jayden saab 18 või lõpetab keskkooli. Jayden sai neljapäeval 18-aastaseks, kuid on endiselt keskkoolis.

Väljaanne teatas, et teismeline lõpetab keskkooli juba novembris — seega jätkuvad maksed kuni selle ajani.

TMZ andmetel pidi Spears, kel on Federline'iga ka teine poeg Sean Preston, esialgu maksma oma eksile elatisraha 20 000 dollarit kuus. Kuid 2018. aastal kahekordistati summa 40 000 dollarini kuus, kuna teismelised olid enamasti oma isa hoolduses.

Eelmisel kuul otsustas 42-aastane popstaar hakata Federline'ile jälle ainult 20 000 dollarit maksma.

Spearsil on aastate jooksul olnud oma poegadega keerulised suhted. 2022. aastal kritiseeris Jayden avalikult oma ema kasvatamisoskusi. «Ma arvan, et emal on olnud raskusi meile mõlemale tähelepanu pööramise ja võrdse armastuse näitamisega; ma ei usu, et ta näitas Prestonile piisavalt armastust ja mul on selle pärast tõeliselt kahju,» ütles ta tollal Daily Mailile.

Tagasi üles