Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Särav Margot Robbie näitas punasel vaibal oma beebikõhtu

Copy
Margot Robbie
Margot Robbie Foto: Shutterstock

Margot Robbie astus kolmapäeva õhtul Los Angeleses punasele vaibale, et tähistada filmi «My Old Ass» esilinastust, mille ta ise produtseeris. Sündmus tähistas tema esimest avalikku ülesastumist punasel vaibal pärast raseduse väljakuulutamist.

Robbie valis selleks puhuks lihtsa, kuid stiilse halli liibuva kleidi, mis tõi esile tema kasvava beebikõhu. Tema välimust täiendasid mustad rihmik-sandaalid ja kuldne käekett.

Robbie rääkis juba varem sel aastal, et tema produtsenditöö ei lõppe kunagi, isegi siis, kui ta teeb näitlemisest pausi.

«Kõik küsivad: «Kas sa võtad nüüd puhkuse?»» rääkis Robbie jaanuaris Deadline'ile. «Ja ma vastan: «Te saate aru, et ma olen produtsent, eks? Produtsentidel ei ole puhkust.»»

Ta naeris, lisades: «Produtseerimine on 24/7 töö, aga näitlemise poole pealt on see kõige pikem aeg, mil ma pole võtteplatsil olnud, sest me lõpetasime «Barbie» filmimise oktoobris 2022. Nii et ma pole juba rohkem kui aasta näitlejana platsil olnud.»

«Ma arvan ka, et kõik on minust praeguseks juba tüdinenud. Ma peaksin ilmselt mõneks ajaks ekraanidelt kaduma. Ausalt öeldes, kui ma teeksin liiga kiiresti veel ühe filmi, ütleksid inimesed: «Tema jälle? Me just veetsime terve suve temaga. Oleme sellest üle.» Ma ei tea, mida ma järgmisena teen, aga loodan, et see juhtub alles mõne aja pärast.»

Tagasi üles