Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

TÕELINE SEGADUS Peenisest ilma jäänud meest pommitatakse pidevalt ühe ja sama küsimusega

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Endine mootorrattur avaldas, kuidas kohutav õnnetus viis selleni, et ta jäi oma peenisest ilma ning rääkis avameelselt selle mõju kohta tema ja ta naise suhtele.

Traagilise õnnetuse tagajärjel peenisest ilma jäänud mees jagab netiavarustes ausalt, milline on tema elu pärast õnnetust. Ta pöördus Redditisse, kus andis inimestele võimaluse esitada isiklikke küsimusi õnnetuse, tema seksuaalelu ja selle kohta, kuidas ta suutis operatsiooni tagajärgedega toime tulla.

Vastates küsimusele õnnetuse kohta, kirjutas 33-aastane mees: «See oli mootorrattaõnnetus. Mind tabas kaubik. Ratas hävis täielikult ja mingi terav ese tungis mu reide ja lõikas mu suguti katki.»

«Arstid tegid rekonstruktsiooni, kuid nädal hiljem tekkis infektsioon ja kogu asi tuli amputeerida. Olin surmale lähedal. Mul on võimalus lasta uus peenis konstrueerida, kuid infektsioon hirmutab mind ja ma ei suuda sellega veel riskida.»

Selgitades, et õnnetus juhtus neli aastat tagasi, kirjutas ta: «Vaimselt oli esimene aasta kohutav ja ma veetsin palju aega oma terapeudiga. Tundsin, et ma ei ole enam mees, ei tahtnud enam abielus olla ja kartsin, et ei suuda kunagi oma naist enam isegi vaadata.»

«Minu seksuaalne iha oli ja on endiselt olemas, kuid ma olen palju vaeva näinud, et seda alla suruda, eriti alguses, sest noh... Ma langen endiselt selle pärast vahel masendusse, kuid olen suuremal määral õppinud sellega toime tulema.»

Paljud inimesed küsisid mehelt, kas ta suudab pärast peenise kaotamist endiselt seksuaalselt erutuda ja ejakuleerida. Selgus, et just see huvitabki inimesi enim. Detailidesse minnes selgitas mees, et kuigi kõik selles osas töötab endiselt samamoodi ja ta toodab ikka spermat, kuid kui ta orgasmini jõuab, ei pritsi spermat enam samamoodi. Ta kirjutas: «... see lihtsalt voolab minust välja. Naisele pakub see nalja, aga minu jaoks on see väga kummaline.»

Mees avaldas ka, et nagu paljudel inimestel, kellelt on jäsemed või lisad eemaldatud, koges ta alguses fantoom-tundeid. Ta kirjutas: «Kummituslik hommikune erektsioon on mulle tuttav. Mõnda aega proovisin ma seda haarata, aga seda polnud enam. Need olid tumedad päevad.»

Tagasi üles