Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PÜHA PÜSS Jennifer Lopezi kättemaksukleit ei jäta kedagi külmaks (2)

Copy
Jennifer Lopez eksmehe filmi esilinastusel.
Jennifer Lopez eksmehe filmi esilinastusel. Foto: Scanpix / Zuma

Toronto rahvusvahelisel filmifestivalil toimus filmi «Untamed» esilinastus, mille produtsendiks on 52-aastane Ben Affleck. Kuigi näitleja ise üritusel ei osalenud, tegi seal punasel vaibal meeldejääva etteaste tema endine naine Jennifer Lopez. Paljud usuvad, et see vaatepilt jääb avalikkusele kauaks meelde.

Nimelt astus 55-aastane Jennifer punasele vaibale väga provokatiivse välimusega – tal oli seljas hõbedane Tamara Ralphi kleit, mis oli inspireeritud diskokerast ning mille külgedel olid avatud lõiked ning kaunistuseks mustad paelad. Lisaks kandis ta hõbedasi kõrgeid kontsakingi, pisikest käekotti ja Hassanzadeh' eheteid. Netirahvas on juba andnud Lopezi riietusele hüüdnime «kättemaksukleit».

Jennifer Lopez esitas avalduse Ben Affleckist lahutamiseks augusti lõpus, kirjutab Spletnik. Kuulsustel on väga huvitav ajalugu: nad kihlusid 2002. aastal, kuid katkestasid kihlumise väidetavalt liigse meedia tähelepanu tõttu.

Peaaegu 20 aastat hiljem süttis nende suhe taas ja nad abiellusid 2022. aastal. Alguses tundus nende pereelu õnnelik, kuid hiljem hakati märkama, et Ben nägi sageli oma naise kõrval tusane välja. Paparatsod pildistasid paari aeg-ajalt ka nende tülide käigus. Viimasel ajal olid kõik veendunud, et paar kuulutab peagi lahutuse välja ja nii ka läks.

Tagasi üles