Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PILT «Kes on isa?» Justin Timberlake'i poja välimus jahmatas inimesi (1)

Copy
Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: MICHAEL TRAN / AFP / SCANPIX

Hiljuti märgati Jessica Bieli koos pojaga, mis pani inimesi imestama, miks laps ei sarnane oma vanematega. Kuulus paar hoiab oma lapsi tavaliselt avalikkusest eemal, mistõttu polnud üllatav, et kui Biel ilmus pojaga spordiüritusele, tõmbas see kiiresti tähelepanu. Paljud kommenteerisid lapse välimust, mõned isegi kahtlesid, kas ta on tõesti Jessica Bieli ja Justin Timberlake’i poeg.

Biel võttis USA lahtistele kaasa oma üheksa-aastase poja Silase. Näitlejanna kasvatab poega koos muusik Justin Timberlake’iga, kellega ta on 12 aastat abielus olnud. Reis New Yorki pakkus emale ja pojale suurepärast võimalust veeta koos kvaliteetaega.

Selleks sündmuseks oli Biel valinud elegantse kreemika pükskostüümi ja klassikalise valge T-särgi. 42-aastane näitlejanna kandis oma lühikesi juukseid sirgelt ja täiustas välimust tenniseteemalise kaelakeega. Silas nägi samal ajal tore välja hallides dressipükstes ja sini-rohelisetriibulises ragbipolos. Ema ja poeg paistsid koosolemist tõeliselt nautivat; ühel hetkel näitas Biel pojale midagi entusiastlikult, mistõttu tõusis poiss parema vaate saamiseks püsti.

Jessica Biel poja Silasega USA lahtistel.
Jessica Biel poja Silasega USA lahtistel. Foto: Robert Bell / INSTARimages / Scanpix

Kuigi paljud rõõmustasid, nähes Bieli harva koos pojaga avalikult, oli ka neid, kes tormasid kommenteerima, et laps ei sarnane oma vanematega.

«Kes on isa, Jessica?»

«Ta ei näe kummagi oma vanema moodi välja.»

«Ta ei meenuta üldse oma isa.»

Samas pidasid paljud neid kommentaare absurdseks:

«Selliste kommentaaride pärast hoiavad vanemad oma lapsi avalikkuse eest.»

«Ta on oma ema koopia.»

«Ta on täpselt oma ema moodi, tõeliselt armas.»

Bielil ja Timberlake’il on ka nelja-aastane poeg Phileas. Nad on alati püüdnud hoida oma lapsi tähelepanu alt eemal, kuid Biel on sageli rääkinud, kui väga ta naudib nendega koos olemist. «Poegadega mängimine on kõige lõbusam – maadlemine, legodega mängimine, ujumine, sportimine, koos lugemine. Mulle meeldib veeta nendega aega ja pole vahet, et olen poiste ema – lihtsalt lõbus on koos põrandal olla ja mängida,» on Biel ühes intervjuus öelnud.

Justin Timberlake sattus tänavu juunis skandaali purjus peaga autoga sõitmise eest.

Allikas: Bright Side

Tagasi üles