Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

EBAINIMLIK KÄITUMINE Raevunud ema süütas 40-aastase mehe, kui leidis ta voodist oma teismelise tütrega (2)

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

40-aastane mees viidi kiiresti Jeffersoni ülikooli haiglasse, kus teda ravitakse ulatuslike põletushaavade tõttu. Mehe seisund on endiselt kriitiline.

Üleni leekidega kaetud 40-aastast meest nähti välja jooksmas majast, kus üks ema avastas ta voodist koos oma teismelise tütrega.

Pealtnägijate sõnul kuulsid nad esmalt karjumist, mille järel nägid nad leekides meest majast põgenemas. Õudne vahejuhtum leidis aset kolmapäeva hommikul Lääne-Philadelphias.

Politseiraporti kohaselt leidsid 18-aastase tüdruku ema ja tema elukaaslane tüdruku koos 40-aastase mehega voodist. Väidetavalt tulistas ema 38-aastane elukaaslane meest ja seejärel valas ema ohvri peale süttivat vedelikku ning süütas ta põlema.

Rünnak toimus Lansdowne Avenue 5400. kvartalis kell 10.36 hommikul, kinnitasid politseiallikad FOX 26-le. Mõlemad kahtlusalused – 38-aastane mees ja 35-aastane naine – peeti kinni ja on nüüd vahi all, vahendab Daily Star.

Ohvri seisund on endiselt kriitiline ning arstid teevad kõik endast oleneva, et tema elu päästa. Ulatuslikud põletushaavad katavad suure osa tema kehast ja meditsiinimeeskond töötab tema seisundi stabiliseerimise nimel.

Politsei ei ole veel ohvri ega kahtlusaluste nimesid avaldanud.

Tagasi üles