Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Prints Harry viibis hiljutise visiidi ajal printsess Diana lapsepõlvekodus

Copy
Prints Harry
Prints Harry Foto: Shutterstock

Kuigi prints Harry lahkumine kuninglikust perekonnast 2020. aastal oli tormiline ja ta võis sellega mõned sillad põletada, näib, et tal on siiski pereliikmeid, kellele toetuda.

Sussexi hertsog, kes oli viimastel nädalatel lühikest külastust kodumaale kaalunud, viibis eelmisel nädalal täiesti inkognito-režiimis Ühendkuningriigis, kui ta võttis onu matusest osa.

Kiire ja varjatud reisi ajal ööbis Harry oma onu Charles Spenceri juures Althorpi majas – Harry ema, printsess Diana lapsepõlvekodus, vahendab People.

Lord Robert Fellowes, Diana õe, Lady Jane Fellowesi abikaasa ja endine kuninganna Elizabeth II erasekretär, suri 29. juulil teadmata põhjustel. Ta oli 82-aastane.

Tema mälestusteenistus toimus 29. augustil, vaid kaks päeva enne Diana surma 27. aastapäeva.

Diana, kes suri 36-aastaselt 31. augustil 1997, on maetud Althorpi Round Ovali järve saarel.

Printsess Diana lapsepõlvekodu, Althorp House.
Printsess Diana lapsepõlvekodu, Althorp House. Foto: Shutterstock

Lisaks Harryle ja Spencerile osalesid mälestusteenistusel ka prints William ja Diana teine õde, Lady Sarah McCorquodale.

Harry ja William istusid teenistuse ajal eraldi. See oli esimene kord, kui vaenujalal vennad viibisid ühes ruumis koos pärast nende isa, kuningas Charlesi kroonimist 2023. aasta mais, vahendab New York Post.

Allikas rääkis The Postile, et prints Harry osales matusel isiklikel põhjustel ning tema külastus oli lühike. Teatatakse, et Harry hoidis pärast onu surma tihedat sidet oma tädi, nõbude ja Spenceriga.

Harry on aastate jooksul lähedast suhet Spencerite perekonnaga hoidnud – isegi pärast kuninglikust elust loobumist 2020. aastal ja USAsse kolimist koos oma abikaasa Meghan Markle'iga.

Harry kohtus mais Charlesi ja Lady Jane'iga Invictuse mängude 10. aastapäeva puhul. Hertsogit pildistati St. Pauli katedraali ees, kus ta embas mõlemat sugulast. Paraku ei kohtunud ta selle kolme päeva jooksul ühegi kuningliku perekonna liikmega.

Tagasi üles