Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

NOORTE KOGEMUSLOOD Lämbumisega lõppev seksuaalakt muutub aina populaarsemaks

Copy
Seksuaalne kägistamine on armastavatele paaridele mõnu pakkuv seksuaalakt, mis võib mõnele pakkuda suurt naudingut, teisele aga suurt hirmu.
Seksuaalne kägistamine on armastavatele paaridele mõnu pakkuv seksuaalakt, mis võib mõnele pakkuda suurt naudingut, teisele aga suurt hirmu. Foto: Shutterstock

Erootiline kägistamine pole midagi uut. Ajalooliselt on seostatud seda sadismi ja masohhismi kultuuriga, millega on tänapäeval noored oma seksuaalelus aina rohkem kaasa minemas. Hoolimata erutusest, mida see tegevus võib pakkuda, toob see endaga kaasa ohtlikke tagajärgi, nagu veresoonte lõhkemine, teadvuse kaotamine, kilpnäärme vigastused ja halvemal juhul surm. Siiski jagavad noored enda kogemusi, nagu oleks see üks mõnusamaid seksuaalseid tegevusi maailmas. 

Anton (nimi muudetud), kes on suhtes olnud juba kümme aastat, kägistab oma partnerit kümnest ühel korral. Samuti kommenteerib 29-aastane tervise- ja fitnessitööstuses tegutsev anonüümseks jääda sooviv naine, et mida tugevamalt seda teha, seda rohkem ta kägistamist naudib, hoolimata ohtlikest terviseriskidest. 

«See erutab nii mind kui ka mu meest,» lisab ta. 

Tagasi üles