Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

HEA MÕTE? Abikaasa leidis kavala viisi, kuidas naist endaga armatsema saada

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Raha säästmiseks on palju ainulaadseid viise, kuid partneri intiimsusele hinnasildi määramine on samm liiga kaugele. Eelmisel nädalal jagas «The Kelly Mac Show» Facebooki postituses, kuidas üks paar püüab oma sääste «mee-raha purgi» abil suurendada – meetod, mida paljud jälgijad pidasid ebameeldivaks.

Meediategelane rääkis, et ta märkas külas olles oma sõbra ja tema abikaasa juures sularahapurki. Selle kohta küsides selgitas mees, et ta oli idee välja mõelnud, kuna oli tüdinud kuulmast naise kurtmist igavate sünnipäevareiside üle, mida ta talle aastate jooksul korraldanud oli.

«Nii lõin ma stiimuli: n-ö mesi-raha purk,» selgitas mees. «Iga kord, kui ta mulle annab, panen ma purki 15 eurot. Kasutame raha reisi jaoks kuu aega enne tema sünnipäeva.»

Kelly ei suutnud seda uskuda, kuid paar kinnitas talle, et see on tõsi.

«Mis on kõige kummalisem,» jätkas ta, viidates purgis olevale seitsmele või kaheksale rahatähele, «nad on seda purki juba jaanuarist saadik täitnud.»

Kommentaatorid olid samuti segaduses: «Kujuta ette, et oled seksis nii halb, et pead oma naisele selle eest maksma.»

«Nad ei ole suhtes – nad on äripartnerid,» lisas teine inimene.

«Kui mees mulle nii teeks, siis jätkasin ta kohe maha,» kirjutas kolmas inimene.

«Kui mulle öeldaks, et ma pean oma sünnipäevakingituse eest seksiga maksma, poleks purgis üldse raha,» ütles neljas inimene.

Teised tõid välja, et nähtavasti pole mehe plaan toiminud, arvestades kogutud summat. Mõned süüdistasid ka naist, et ta pole piisavalt panustanud.

Kuigi me ei tea täpset olukorda, näib, et raha paneb purki mees, kuid naine vastutab nende armatsemise sageduse eest – peaaegu nagu see oleks tema kohustus.

«Kui purki kasutatakse selleks, et sundida või isegi julgustada teist osapoolt seksima, siis on see suureks probleemiks muutunud ja tuleb kohe lõpetada,» ütleb Lovehoney seksuaal- ja suhetenõustaja Annabelle Knight Metrole.

«Samuti võib see panna ühe või mõlemad partnerid nägema seksi kui kohustust või nõuet suhtes.»

«Sellisele olukorrale saab nõusoleku puhul vürtsi lisada, määrates igale teole erineva rahasumma. Aasta hiljem teete purgi tühjaks ja kulutate selle koos millelegi romantilisele!» lisas Annabelle.

Purgi üks peamisi eeliseid on see, kuidas see pakub otsest näitajat teie seksuaalelu kohta.

«Visuaalne kujutis tuletab paaridele meelde, kui oluline on seada prioriteediks seks ja romantiline aeg koos,» selgitab Annabelle. «Ja kui su magamistoas on suur seksipurk, on kindel, et see jääb sulle meelde.»

«Isegi kui see ei lõpe füüsilise kontaktiga, võib see lihtsalt innustada üht teist päeva jooksul flirtivat sõnumit saatma või hoidma kallistust natuke kauem, kui hüvasti jätate.»

Kui teie suhetes on kuivem periood, soovitab Annabelle seda teemat tundlikult ja positiivselt käsitleda – lõppude lõpuks, solvatud tunded või tunne, et suhe on kriisis, ainult tapab meeleolu veelgi enam.

«Alusta hiljutisest intiimsest hetkest, mida nautisid, ja keskendu sellele, mis sulle meeldis, et luua positiivne õhkkond võimalikult vähese ärevusega,» ütleb ta.

«Tervislik seksuaalelu on mõlema partneri vastutus. Alustage vestlust sellest, kuidas te saate üksteist toetada, et leida intiimsuse ja seksi jaoks aega oma tihedatesse graafikutesse. See vähendab süütunnet ja tõenäosust, et su partner võtab kaitsva hoiaku.»

«Pea meeles, et su partneri soovid, vajadused ja iha on sama olulised kui sinu omad. Ära räägi ainult sellest, mida sina tahad – küsi, kas on midagi, mida nad tahaksid teha või magamistoas proovida,» lõpetas ekspert.

Tagasi üles