Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VAATA JA IMESTA Kunagine «Rannavalve» staar näeb endiselt jalustrabavalt hea välja!

Copy
Rannavalve sari sai alguse 1989. aastast.
Rannavalve sari sai alguse 1989. aastast. Foto: Shutterstock

Michael Bergin, keda paljud mäletavad kui säravat J.D. Dariust «Rannavalve» päevilt, on endiselt suurepärases vormis ja naudib edukat karjääri kinnisvaramaaklerina Beverly Hillsis.  55-aastane Bergin, kes kunagi paljastas oma musklis keha nii Calvin Kleini aluspesumodellina kui ka päästjana hittsarjas, on nüüdseks oma tähelepanu suunanud luksuslike kodude müügile.

Bergin alustas oma karjääri modellina New Yorgis, olles Wilhelmina Modelsi tiiva all ning asendas 1990ndatel Mark Wahlbergi Calvin Kleini aluspesumodellina. Tema nägu ja keha kaunistasid paljude tuntud moebrändide, nagu Giorgio Armani ja Yves Saint Laurent, kampaaniaid.

Michael Bergin mängis koos Pamela Andersoni ja Nicole Eggertiga seriaalis nimega «Rannavalve». Varem on ta olnud ka modelliks Calvin Kleini moebrändile. 

Samuti oli tähelepanu keskmes tema isiklik elu. Bergin oli tõsises suhtes Carolyn Bessette’iga, enne kui viimane abiellus John F. Kennedy Jr-iga. Tragöödia tabas siis, kui Bessette ja Kennedy hukkusid lennuõnnetuses 1999. aastal. Hiljem avaldas Bergin mälestusteraamatu «The Other Man», milles kirjeldas oma suhet Bessette’iga, sealhulgas nende väidetavat afääri pärast naise abiellumist Kennedyga.

Siin on mees Los Angeleses «After Baywatch: Moment in the Sun» esilinastusel, mis räägib sellest, mis on staaridest tänasel päeval saanud. Nagu näha, näeb 55-aastane mees endiselt väga hea välja! 

Täna elab Bergin Beverly Hillsis rahulikumat elu, kus on ta endale nime teinud kinnisvaramaailmas. Compass kinnisvarabüroo maaklerina teenib ta klientide usaldust luksuslike müükide ja üüride alal. Bergini eluviis on küll muutunud, kuid tema karisma ja tööeetika jäävad samaks, mis aitasid tal ka omal ajal nii moemaailmas kui ka televisioonis tippu jõuda.

Tagasi üles