Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

«See päev oli täis armastust!» Peigmehe petmine ei peatanud pulmapeo tähistamist

Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Pruut avastas kuus päeva enne pulmi, millele kulus üle 41 000 euro, et tema peigmees on olnud tema vastu truudusetu, kuid see ei murdnud naist. Selle asemel pööras ta oma elu ühe valusaima hetke võidukaks ja muutis oma pulmapäeva suurejooneliseks tähistamiseks —  ilma peigmeheta, kuid ümbritsetuna sõpradest ja perekonnast. 

Lindsay Slater (31) pidi abielluma oma mehega, kellega ta oli koos olnud 12 aastat, kuid avastas vahetult enne pulmi, et mees oli teda petnud. Suure šoki järel otsustas naine siiski pidu mitte ära jätta  — ta muutis oma pulmapäeva hoopis vabaduse tähistamiseks.

Lindsay teavitas külalisi peigmehe teost, mille tõttu jäeti otseloomulikult tseremoonia ära, kuid muu jätkus kõik plaanipäraselt. Umbes 70 külalist kogunesid pidulikule õhtusöögile ja tantsuplatsile, kus DJ ja õhtujuht hoidsid meeleolu kõrgel. Lindsay, endiselt oma uhkes pruutkleidis, tundis end toetatud ja tugevana.

«See päev oli täis armastust ja toetas mind rohkem, kui ma oleksin osanud oodata,» kommenteerib Lindsay, kes lendas pärast pidu sõbrannaga mesinädalateks Kreekasse.

Kuigi ta pole veel valmis edasi liikuma, ütleb ta, et see päev andis talle uue alguse ja enesekindluse. «Ma olen vaba ja tugevam kui kunagi varem,» lisas ta.

Tagasi üles