Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Jenna Ortega vastas tema ja Johnny Deppi kohtingute kuulujuttudele

Copy
Jenna Ortega
Jenna Ortega Foto: Shutterstock

«Wednesday» sarja täht Jenna Ortega on endiselt hämmingus eelmise aasta kuulujuttudest, mis väitsid, et ta käis kohtamas temast 40 aastat vanema näitleja Johnny Deppiga. Ortegal oli spekulatsioonide kohta nii mõndagi öelda.

Viraalse staatuse saavutanud kuulujutt sai alguse kuulsuste kõmukonto Deux Moi valest teabest, mille järgi Ortega (21) ja Depp (61) käisid kohtingul. Kuigi mõlemad osapooled eitasid kuulujuttu kohe, jääb selle leviku jätkumine Ortegale mõistmatuks.

«See on minu jaoks täiesti absurdne,» rääkis Ortega BuzzFeedile antud intervjuus. «Ma olin võtteplatsil Richard E. Grantiga, kui ta küsis mult naljatades: «Nii, et sina ja Johnny?» Ma naersin, sest ma... ma ei tunne seda inimest üldse.»

Ortega, kes on olnud näitleja juba üle kümne aasta, saavutas tuntuse Netflixi gootilikus sarjas «Wednesday», mille üks looja on Tim Burton. Kuulujutud muutusid usutavamaks seetõttu, et Burton aitas 1990. aastal filmiga «Edward Käärkäsi» muuta Depp rahvusvaheliseks filmistaariks.

Samuti spekuleeriti, et Depp mängib koos Ortegaga filmi «Beetlejuice» järjes, mis lisas kuulujutule veel rohkem kõlavust. Deppi esindaja eitas kõiki seoseid Ortegaga ja lükkas kuulujutu ümber, öeldes, et Depp pole temaga kunagi kohtunud ega rääkinud ning tal pole kavas temaga koostööd teha.

Ortega ise eitas kuulujuttu sotsiaalmeedias ja ütles, et tema esimene noorusarmastus oli Barack Obama, kellesse ta armus juba tema esimese valimiskampaania ajal, vahendab Huffpost.

Peagi näeb Ortegat Tim Burtoni «Beetlejuice'i» järjes, kus ta kehastab tegelast, keda varem mängis Winona Ryder, kes oli kunagi Deppi tüdruksõber.

Tagasi üles