Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

HURRAA, MEHED! Võimsamad orgasmid on vaid mudimise kaugusel

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Paljud inimesed ei tea, et meestel on olemas äärmiselt nauditav ala nimega F-punkt. Teadmatus tähendab, et nad võivad jääda ilma tõeliselt võimsatest orgasmidest.

Kuigi enamik on kuulnud müstilisest G-punktist – raskesti leitavast, kuid erakordselt nauditavast alast, mis lubab igal korral suurepärast orgasmi – on olemas üks teine naudingupunkt, millest teatakse palju vähem.

F-punkt on üks kõige tundlikumaid ja võimsamaid piirkondi peenisel. See asub frenulum'il ehk n-ö peenise kidal, mis on tuntud ka kui «bandžo keel» – nahariba, mis ühendab suguti peenisepeaga ning ümberlõikamata meestel ka eesnaha.

F-punktis on kõrge närvilõpmete kontsentratsioon, mis teeb sellest ideaalse koha intensiivse naudingu saavutamiseks. Frenulum'i stimuleerimine võib pakkuda sarnast tunnet kliitori orgasmiga – õrn puudutus ja aeglane, stabiilne tempo on parim lähenemine, et saavutada frenulum'i orgasm.

Erinevalt tavapärasest meeste orgasmist, mis nõuab tavaliselt penetratsiooni, piisab F-punkti stimuleerimiseks vaid õrnast puudutusest. Liigne jõulisus või kiirus võib selle piirkonna liiga tundlikuks muuta, mis vähendab meeldivust, vahendab Daily Star.

Kui avastad ala üksi või partneriga, siis veendu, et oled lõdvestunud ja õiges meeleseisundis. Alusta ala õrnast stimuleerimisest sõrme, keele või peopesaga, masseerides seda kergelt küljelt küljele. Kannatlikkus on siin võtmetähtsusega – lase naudingul tasapisi kasvada, pühendades ala stimuleerimisele piisavalt aega ja tähelepanu.

Esimese katsega võib võtta aega, et leida sobiv rütm ja surve, kuid tasub olla kannatlik ja kuulata oma keha – tulemus on seda väärt. Esimese korraga võib orgasm jääda tulemata, kuid ära lase end sellest heidutada – jätka katsetamist.

Tagasi üles