Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

REAGEERIS ÜLE? Vihane naine ei suutnud sõbranna tegusid mõista: selleks ajaks oli ta mu pojaga juba maganud!

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Elu lihtsad reeglid on, et ära söö kollast lund, ära jookse kääridega ja ära maga oma parima sõbranna pojaga.

Üks naine oli täiesti vapustatud, kui sai teada, et tema 28-aastane sõbranna, kellega ta oli sõbrustanud üle kahe aasta, oli maganud tema pojaga, kes on sõbrannast viis aastat noorem. Asja teeb hullemaks see, et poeg on tõsises suhtes.

Naine jagas anonüümselt Mumsneti foorumis, et katkestas kõne oma sõbrannaga ja blokeeris tema kontaktid. Naine väitis, et teda ei häiri vanusevahe, sest mõlemad on täiskasvanud, kuid ta süüdistas sõbrannat piiride puudumises, moraalituses ja lugupidamatuses.

«Olen viimastel kuudel aidanud sõbrannal toitu tuua nii talle kui ka tema kassile, sest tal polnud tööd ja ta oli masenduses,» kirjutas ta.

«Nüüd on tal töökoht ja vaid paar nädalat tagasi ütles ta mulle, kui palju ta hindab meie sõprust ja on tänulik, et olen tema elus – selleks ajaks oli ta mu pojaga juba maganud! Olen teda tundnud kaks ja pool aastat... Ma olen uskumatult vihane!»

Naine lisas, et poeg on oma käitumise pärast vabandanud – raevunud ema soovitas pojal kõik oma tüdruksõbrale üles tunnistada. Sajad šokeeritud kasutajad jagasid kommentaarides oma mõtteid, paljud neist mõistsid mõlemad osapooled nende kirgliku öö pärast hukka, vahendab Daily Star.

«See on häbiväärne käitumine,» ütles üks kommenteerija. «Ma arvan, et sa tegid õigesti. Väga lugupidamatu tema poolt tulla sinu koju ja seda teha.»

«Vanusevahe pole oluline – see on lugupidamatus ja täiesti ebavajalik,» nõustus teine.

«Ta ei ole hea sõbranna ja ma ei tahaks teda enam oma ellu,» lisas kolmas inimene.

«Mõlemad on süüdi ja amoraalsed,» märkis neljas.

Teised aga väitsid, et süü tuleks panna petvale pojale, mitte sõbrannale. Paljud kommenteerijad arvasid, et noormees peaks ennast talitsema, üks neist ütles: «Süüdi on su poeg, mitte sõbranna.»

«Su poeg pettis oma tüdruksõpra oma ema sõbrannaga. Teda tuleks kritiseerida!» avaldas teine inimene.

«Ausalt, ma ei näe, et su sõbranna oleks midagi valesti teinud. Su poeg aga käitus kohutavalt. Ma oleksin väga pettunud, kui mu poeg oma tüdruksõbra suhtes nii käituks,» arvas kolmas kommenteerija.

Tagasi üles