Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

«Seksisin tema sõbraga kõrvaltoas!» Naised rääkisid levinud põhjustest, miks nad oma kaaslasi on petnud

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Mitmed anonüümseks jäänud naised on hiljuti jaganud levinud põhjuseid, miks nad otsustasid oma abikaasasid petta – mõni ülestunnistus on lausa šokeeriv.

Kuigi kõik mõistavad, et partneri petmine on vale, ei takista see teadmine paljusid inimesi. 2021. aasta uuring näitas, et 21 protsenti ameeriklastest on oma partnerit petnud, mis on üks protsent rohkem kui aasta varem.

Muretsedes oma suhte pärast, küsis üks mees Quoras naistelt: «Mis sundis teid oma abikaasasid petma?» Ta oli üllatunud, kui sai teada levinud suhteprobleemist, mis paljusid naisi teise inimese embusse ajas.

Üks naine tunnistas: «Mu endine abikaasa kaotas igasuguse seksuaalse huvi. Ükskõik, mida ma tegin, ta lihtsalt ei tahtnud minuga olla. Aga mina tahtsin. Nii ma hakkasingi seksima üle tee elava mehega. Ta ei olnud eriti hea, nii et ütlesin oma abikaasale, et lähen nädalavahetuseks sõbranna juurde, kuid tegelikult läksin orgiale, kus käisime eksiga sageli.»

«See muutus kiiresti harjumuseks ja iseenesest erutavaks. Kui lõpuks vahele jäin, ei hoolinud ma sellest ja lahutus tuli kiiresti,» lisas ta.

Teine naine rääkis, et pettis abikaasat alles pärast seda, kui avastas, et mees oli teda enne petnud: «Ta pettis mind ja ma sain sellest teada. Üks tema sõpradest ei suutnud uskuda, et ta seda teeb, ja rääkis mulle. Ma ütlesin talle, et kui ta mulle tõendid toob, siis olen temaga nõus seksima. Ta tõi mulle foto, kus mu abikaasa seksib oma kontoris naisega. Samal õhtul, kui mees magama läks, seksisin tema sõbraga kõrvaltoas. Ta ei saanud kunagi teada. Mul polnud vaja, et keegi teaks, et see oli minu jaoks edukas kättemaks.»

Lisades veel reetmislugusid, tunnistas üks naine, et pettis, kuna tema partner oli teda eelnevalt petnud. Ta rääkis: «Olin viimaseid kuid rase ja ta ei pidanud mind atraktiivseks. Ta kohtas üht naist internetis ja nad magasid meie ühises kodus. Leidsin hiljem naise aluspesu. Ta eitas kõike.»

Viimane naine avaldas, et tal pole probleemi petmisega, kui ta just vahele ei jää: «Ma kõhklen alati vahetult enne petmist, mõeldes tagajärgedele. Aga mul pole kunagi olnud kahetsust ei selle ajal ega pärast seda. Küll aga tunnen süüd, kui vahele jään, ja vahel ka siis, kui ei jää. Olen endale õigustanud, et meil polnud kunagi otsest kokkulepet asju võrdselt jagada ja et ta teadis minu sõltuvusest juba enne abiellumist.»

Allikas: Daily Star.

Tagasi üles