Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

ANDEKS, KAS TEIL ON VEEL RUUMI Vaata, milline näeb välja maailma tätoveerituim naine

Copy

Connecticutist pärit sõjaväeveteran on tänaseks tindiga katnud 99,98 protsenti oma kehast. Lisaks kaunistab naise keha lugematul arvul erinevaid neete ja nahaaluseid implantaate. Ta on nüüdseks taskusse pannud suisa kaks Guinnessi rekordit ja lubab, et ta pole veel kaugeltki lõpetanud.

Esperance Lumineska Fuerzina sai ametlikult kõige rohkem tätoveeritud naiseks ja kõige rohkem kehamodifikatsioone teinud naiseks ajaloos, kuna ta tätoveeris oma silmamunad ja süstis oma peanaha alla ainulaadsed implantaadid.

«Ma arvan, et on ilmselge, et ma ei püüa traditsioonilisi ilustandardeid järgida ja see võib olla nii vabastav kui ka midagi, mida paljud inimesed ei mõista ja mille suhtes ollakse negatiivsed,» ütles Fuerzina Guinnessi rekordite veebilehele antud intervjuus.

Uue rekordiomaniku sõnul kujutab tema keha liikuvat lõuendit, mis järgib teemat «pimeduse muutmine iluks». See kunstiteos hõlmab tinti tema keelel, igemetel, silmamunadel ja isegi tema suguelunditel, vahendab New York Post.

Kuid Fuerzina jaoks polnud kõik see siiski piisav. Ta võib uhkeldada ka 89 kehamuutusega — sealhulgas on tal 15 nahaalust implantaati, kahvelkeel, eemaldatud nibud ja ta on suisa 18 korda oma suguelundeid augustanud.

Naine võitis napilt varem enim tätoveeritud Charlotte Guttenbergi, kelle keha oli 98,7 protsendi ulatuses tätoveeringutega kaetud. Eelmine, vaid 40 tätoveeringuga rekord seisis puutumatuna alates 2012. aastast.

Uue rekordiomaniku sõnul ei olnud tema tee tiitlini midagi muud kui juhus. Fuerzina oli enam kui kümme aastat end tätoveerida ja oma keha kunstlikult muuta lasknud. 

«Ma olin algul veidi kartlik,» tunnistas Fuerzina tagasi vaadates kandideerimisfaasi, «kuid ma tahtsin proovida näidata naiste tugevust ja seda, mis on võimalik.»

Tema armastus tindi vastu sai alguse 21-aastaselt, kui ta sai oma esimese tätoveeringu: sümboli puusal, mis oli seotud tema ja kunagise kallima vahel veedetud ajaga. See tätoveering on tänaseks loomulikult juba kaetud.

Fuerzina läks vaid paar aastat hiljem üle keha modifikatsioonidele, alustades oma lõhestatud keelest.

Enamasti loob ta ise oma joonistusi, kuid sageli laseb ta usaldatud tätoveerijatel loomingulises energias vabalt tegutseda, kasutades oma keha lõuendina.

Isegi nüüd, kui tema kehal on vähe tindiga täitmata ruumi, ei plaani naine kehakaunistustega lõpparvet teha. «Mis puudutab minu keha katmist, on ikka veel raske ette kujutada, et see lõpeb. Ma ei ole veel kaugeltki lõpetanud!»

Tagasi üles