Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Kanep, alkohol ja räiged ettepanekud: terapeut reetis julmalt alaealise tüdruku

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Florida paar, Maria Ximena Duarte (45) ja Jason Mojica (46), arreteeriti ning neile esitati mitmeid süüdistusi seoses väidetava katsega sundida 15-aastast tüdrukut seksuaalaktidesse.

Duarte, kes on litsentseeritud vaimse tervise spetsialist, kohtas tundmatut teismelist 13. augustil, kui tüdruk jalutas oma koeraga Miamis asuva hotelli juures. Duarte tutvustas end terapeudina ja sõbrunes tüdrukuga, kes jagas talle oma isiklikke muresid.

Arrestimisdokumentide kohaselt pakkus Duarte tüdrukule kanepit ja alkoholi, millest viimane keeldus. Järgmise päeva jooksul külastas teismeline Duartet korduvalt hotellis, kus viimane andis tüdrukule kanepit. 14. augustil hakkas Duarte tüdrukust fotosid tegema ning jagas neid täiskasvanud mehega, valetades, et tüdruk on 21-aastane ja nõus seksima. Hoolimata tüdruku vastuseisust eiras Duarte tema keeldumist.

Kui mees saabus hotellituppa, oli tüdruk väidetavalt sunnitud filmima Duartet ja meest seksimas – Duarte väitis, et ta õpetas teismelist. Hiljem saabus ka Mojica ning Duarte püüdis tüdrukut temaga üksi jätta, hoolimata sellest, et tüdruk tundis end ebamugavalt. Mojica olevat tüdrukule öelnud, et viimane peaks teda hästi tundma panema.

Miami-Dade'i politsei sai 18. augustil teate juhtumist, kui reageeriti Duarte ja tema ema vahelisele tüliolukorrale hotellis. Duartele esitati süüdistused inimkaubanduses, sündsusetutes seksuaalaktides, lapsega sündsusetult käitumises ja hooldusõiguse takistamises. Duarte väidab, et ei puutunud tüdrukut kunagi ja eitab süüd. Mojicat süüdistatakse seksuaalses kallaletungis ja muudes sellega seotud kuritegudes. Kumbki pole veel oma süüd tunnistanud ja nende kaitsjad ei ole juhtumit kommenteerinud, vahendab People.

Tagasi üles