Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

«Vabandust, see on läbi. Nägemist!» Need on inimeste kõige jubedamad lahkuminekud

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

«Aastaid tagasi pettis minuga peaaegu kolm aastat koos elanud tüdruksõber mind teise naisega – meie elutoas, samal ajal kui ma magamistoas magasin.»

Iga lahkuminek on omamoodi (kohutavalt) ainulaadne. Pidades silmas ainulaadselt halbu lahkuminekuid, palus Huffpost hiljuti lugejatel jagada kõige unustamatumat lahkuminekut, mida nad on kunagi kogenud.

Märkmepaberi hüvastijätt

«Mind jäeti kunagi Post-It märkmepaberi kaudu maha. See polnud isegi tervik selgitus – lihtsalt väike kleepuv paber, millele oli kirjutatud: «Vabandust, see on läbi. Nägemist!» Mis kõige hullem? Nad kleepisid selle minu lemmiktassile.» – Moni Zhang, stand-up-koomik ja vaimse tervise aktivist

Draamaklubi mahajätja

«Gümnaasiumis käies olin suhtes tüdrukuga, kes jättis mind maha, et minu parima sõbraga olla. Ta tegi seda draamaklubi jõulupeol. Seejärel andis ta mulle kotitäie nodi – mis näisid olevat dollaripoest pärit – peaaegu nagu lohutusauhinnana. Üks kingitus oli spaatel. Tõeliselt veider õhtu.» – Ryan Bailey, taskuhäälingu «So Bad It’s Good With Ryan Bailey» saatejuht.

Paadunud ignoreerija

«Kohtusin suvel ühe kolleegiga ja arvasin, et kõik läheb hästi. Siis kadus ta kaheks nädalaks. Kui ma olin väljas pärastlõunasel jooksuringil, helistas ta ja selgitas, kui sassis ta on, ning soovis uuesti sõpradeks saada. Me kohtusime kaks nädalat hiljem taas sõpradena, võtsime mõned joogid ja ta küsis, kas ta saaks minu juurde tulla. Me magasime koos ja pärast seda ütles ta, et tahab uuesti proovida.»

«Ta kadus uuesti kaheks nädalaks, kuni sain WhatsAppi sõnumi, milles ta selgitas, et ta pole suhteks valmis, ja tal on vaja veidi aega endaga olla. Nädal hiljem nägin teda sotsiaalmeedias koos uue poiss-sõbraga.» – Mark Nicholas, stand-up-koomik

Abielus mees

«Oma kahekümnendate alguses käisin mõne kuu jooksul vanema mehega. Me nägime teineteist võib-olla kaks korda nädalas, sest ta oli alati hõivatud hilja töötamisega. Selgus, et ta oli kapis ja abielus ning mina olin tema kõrvalsuhe, mida sain teada, kui tema naine tuli kohvikusse, kus ma töötasin, ja mind ähvardas, käskides mul tema mehest eemale hoida ning kutsudes mind igasuguste nimede ja solvangutega. Uksest välja minnes näitas ta mulle relva, mis tal kotis oli. Näen neid mõlemaid siiani linnas ja kui naine mind näeb, patsutab ta oma kotti, mind vihaselt vaadates.» – Ian Aber, koomik.

E-kiri

«Olin sõbraga New Yorgis nädalalõpul külas, kui sain e-kirja, milles mees ütles, et läheb oma endise naisega taas kokku. See mees, kes selle saatis, ütles mulle, et armastab mind just päev enne minu visiiti. Lugesin seda Grand Central Stationis teel koju – tore.» – Amy Lynn Hardy, autor.

Pühade mahajätja

«Halvim lahkuminek, mida kogesin, oli minu esimese poiss-sõbraga, kes lõpetas meie suhte päev enne sõbrapäeva. Ta ei andnud mingit konkreetset põhjust, vaid ütles ainult, et ta peab mõned asjad läbi mõtlema. Ta võttis minuga taas ühendust lihavõtete ajal ja me proovisime uuesti koos olla. Läksin temast varsti lahku, sest sain aru, et ta tahtis mitte ainult lahku minna, et minuga pühade tähistamist vältida, vaid sain teada, et tal oli seitse aastat olnud tüdruksõber, kes helistas mulle pärast meie tekstisõnumite lugemist.» – Cheyenne M. Davis, kirjanik, DJ ja multimeedia sisulooja.

Näidend

«Kord viisin kaaslase kaasahaaravat teatritükki vaatama, mis toimus täielikus pimeduses, kus publik kandis kõrvaklappe, mis etenduse heli otse kõrva edastasid. Etenduse dialoog pöördus otse sinu poole, nagu oleksid sina osa etendusest, ja nimi, mida kasutati, oli tema tegelik nimi. Seetõttu oli ta veendunud, et olin selle etenduse välja mõelnud, harjutanud, lavastanud ja tootnud puhtalt selleks, et teda hirmutada. Ta süüdistas mind selles pärast etenduse lõppu. Vaidlesin vastu ja ütlesin, et see oli lihtsalt veider kokkusattumus ja mul on väga kahju, et see teda nii hirmutas, kuid kui me rongile läksime, et koju sõita, ootas ta, kuni uksed olid peaaegu sulgumas. Ta jooksis rongilt maha ja ma pole temast rohkem kunagi midagi kuulnud. Tunnen end siiani selle pärast kohutavalt.» – Joz Norris, kirjanik ja koomik.

Keskkooli ignoreerija

«Kord keskkoolis käisin kutiga, kellest olin täiesti vaimustuses ja kõik oli täiuslik, kuni ta kadus kuueks kuuks koolist ilma sõnagi lausumata ja seejärel ignoreeris mind. Tema sõbrad ütlesid mulle, et ta oli masenduses – ma olin täiesti löödud. Isegi kui ta terveks sai, ei rääkinud ta minuga enam kunagi. See lõi mind rivist täielikult välja. Olin nii kurb, et unistasin ainult tumedatest stsenaariumitest. Kõige hullem oli see, et kohe pärast seda tuli välja laul «Somebody That I Used To Know» ja mängis terve aasta igal pool. Tundus, nagu universum oleks minu vastu pöördunud ja see tekitas kohutavalt palju valu.» – Elle Orlando, koomik.

Viimane pilt

«Mul oli eks, kes oli koomik nagu mina. Ta kutsus mind oma etendusele ja palus mul temast pilte teha ning teda toetada. Siis viis ta mind tagasi oma koju ja jättis mu maha! Olin segaduses, miks ta tahtis mind oma etendusele, kui teadis, et kavatseb minust lahku minna. See tundus väga kalkuleeritud ja planeeritud.» – Katerina Robinson, sisulooja ja koomik.

Petja, kes sai oma karistuse

«Aastaid tagasi pettis minuga peaaegu kolm aastat koos elanud tüdruksõber mind teise naisega – meie elutoas, samal ajal kui ma magamistoas magasin. Järgmisel hommikul teatas ta, et meie suhe on läbi. Mul polnud sellest aimugi. Õnneks sain mina viimasena naerda: naine, kelle pärast mind maha jäeti, oli teemandikaupmees ja ta arreteeriti üheksa kuud hiljem salakaubitsemise eest.» – A.L. Brooks, kirjanik.

Tagasi üles