Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

MAGUS LÕPP Taylor Swift tegi oma tuuri lõpetuseks midagi üllatavat, mis pani terve staadioni kihama

Copy
Lauljatar Taylor Swift.
Lauljatar Taylor Swift. Foto: Shutterstock

Taylor Swift viis tuurielamuse uuele tasemele, lõpetades Euroopa tuuri «The Eras» hiiglasliku ja lavakujundust meenutava tordiga, mis pani fänne täis Wembley staadioni kihama. 

Taylor Swifti Euroopa tuur «The Eras» lõppes suurejoonelise pidustusega Londonis, mis toimus Wembley staadionil ja oli lauljatari viimane viiest järjestikusest kontserdist. Finaalile lisas magusa tipphetke hiiglaslik tort, mis oli kujundatud lavatemaatikas. 

Laulja ja laulukirjutaja Florence Welchi juuksur, kes viibis ka peol, jagas sotsiaalmeedias kaadrit muljet avaldavast desserdist, mis oli kaetud sinise fondant'iga, imiteerides Swifti lavakujundust ja selle ees olevat pikka kõnniteed. Tordil oli ka «The Eras Touri» plakat ning selle juurde kuuluvad mitmevärvilise glasuuriga kaunistatud miniküpsised, mis paigutati nagu publik lavaesisesse. 

Lisaks tordi esitlemisele üllatas Swift oma Londoni fänne, esitades koos Florence Welchiga laulu «Florida». Pärast kontserti jagas Swift sotsiaalmeedias tänusõnu Welchile, Ed Sheeranile ja Jack Antonoffile, kes samuti laval esinesid. Taylor tänas ka fänne ja märkis, et ilma nendeta ei oleks ta saanud esineda Wembley staadionil lausa kaheksa korda ühe tuuri jooksul. 

Fännidega lubas Swift kohtuda juba taas oktoobris pärast kahte kuud kestvat pausi. Samuti selgitab Swift oma postituses Viini kontserdi ärajätmist, mis juhtus terroriohu tõttu. Ta rõhutas, et tema prioriteet oli lõpetada Euroopa tuur turvaliselt ja ta tunneb kergendust, et see õnnestus. 

Tagasi üles