Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Säravad staarid ja nende murtud südamed: need on 2024. aasta kõige valusamad lahkuminekud (1)

Copy
Laulja Ellie Goulding on üks staaridest, kes elas sel aastal läbi valusa lahkumineku.
Laulja Ellie Goulding on üks staaridest, kes elas sel aastal läbi valusa lahkumineku. Foto: Shutterstock

Hollywoodi staaride elu tundub pealtnäha olevat ilus ja glamuurne, kuid telgitagustesse jäävad ka valusad lahkuminekud ja eluraskused. Need on 2024. aasta valusaimad ja kõige rohkem kõneainet tekitanud lahkuminekud. 

Tommy Fury ja Molly-Mae Hague 

Hauge kinnitas lahkuminekut Furyst 14. augustil. «Ma poleks kunagi arvanud, et pean seda kunagi kirjutama. Pärast viit aastat koos olemist ei kujutanud ma kunagi ette, et meie lugu lõppeb sellisel viisil,» kirjutab Hauge oma Instagrami loos, «mul on väga kahju teatada, et minu ja Tommy suhe on saanud läbi.» 

Viimaste aruannete kohaselt oli Mollyl kõrini sellest, et tema kihlatu reisis maailmas kogu aeg ringi, kui tema pidi samal ajal nende ühise lapse Bambiga kodus olema. Viimastel kuudel on Tommy viibinud Saksamaal, Ungaris, Dubais ja Põhja-Makedoonias. 

Cardi B ja Offset 

Cardi esindaja kinnitas 1. augustil väljaandele Page Six, et ta nõudis Offsetilt hiljuti lahutust, paludes laste Kulture ja Wave'i peamist hooldusõigust. Samal päeval kinnitas Cardi ka, et on kolmanda lapse ootel. Väidetavalt on mees naist korduvalt petnud. 

Cardi B ja Offset Las Vegases 2019. aasta Billboardi muusikaauhindade jagamisel.
Cardi B ja Offset Las Vegases 2019. aasta Billboardi muusikaauhindade jagamisel. Foto: Shutterstock

Cameron ja Vanessa Mathison 

The Great American Media staar ja tema abikaasa teatasid plaanist lahutada 31. juulil. 

«Pärast 22 aastat kestnud abielu oleme teinud raske otsuse minna lahku. Me siseneme sellesse uude peatükki sügava armastuse, lahkuse ja teineteise austamisega,» kirjutavad nad Instagrami ühisavalduses, «Oleme südamest tänulikud koos veedetud toredate aastate eest. Meie lapsed on olnud ja on ka edaspidi meie kõrgeim prioriteet ning me jagame igavesti oma pühendumust ja armastust nende vastu.»

Cameronil ja Vanessal on poeg Lucas ja tütar Leila.

Cameroni ja Vanessa perekond.
Cameroni ja Vanessa perekond. Foto: Shutterstock

Harry Styles ja Taylor Russell 

Kui nende lahkuminekust esimest korda teatati, oli mõningate allikate sõnul paar juba pärast aprillikuus toimunud Jaapani reisi elanud läbi raskeid aegu ning on otsustanud võtta pausi. Nad olid armas paar ning oli ilmselge, et Taylor tegi Harry õnnelikuks. Laulja ja näitleja olid koos aasta aega. 

 

Ellie Goulding ja Caspar Jopling 

Ellie kinnitas uudist Instagram loos, kirjutades: «Viimaste lugude valguses tunnen, et mul ei jäänud muud üle, kui anda teile kõigile teada, et Caspar ja mina läksime mõni aeg tagasi lahku. Oleme endiselt kõige lähedasemad sõbrad ja oleme oma poegade parimaid huve silmas pidades edukalt kaasvanemateks. Oleme pühendunud oma pere privaatsuse kaitsmisele ja täname inimesi juba ette, et nad meie soove austavad – me ei kommenteeri rohkem. Aitäh.»

Kim Kardashian ja Odell Beckham Jr. 

Väidetavalt on Kim ja Odell ajanud viimasel ajal oma asja. «Kim on nii hõivatud ega ole avaldanud endale mingit survet olla kellelegi pühendunud või olla tõsises suhtes. Tema eesmärk on olla praktiline ema.»

Britney Spears ja Sam Asghari 

Britney ja Sam andsid lahutuse sisse 2023. aasta augustis, mis väidetavalt sai lõpliku lahenduse 2024. aasta mais. TMZ andmetel jõudis paar omadega kohtuni, peale mida ei jäetud Samile sisuliselt mitte midagi. Lahutuspaberid ootavad lõplikku kinnitust alates 2. maist. 

Britney Spears ja Sam Asghari filmi «Once Upon a Time In Hollywood» esilinastusel Los Angeleses.
Britney Spears ja Sam Asghari filmi «Once Upon a Time In Hollywood» esilinastusel Los Angeleses. Foto: Shutterstock

Joe Jonas ja Stormi Bree 

Uudist jagas esimesena Us Weekly, viidates Joe kiirele tööle ja kodusele elule. «Joe'l on oma laste ja karjääri vahel väga tihe ajakava, nii et tema romantiline elu peab jääma praegu tagaplaanile,» ütles Joe lähedane väljaandele. 

Joe Jonas on üks Jonas Brothersi liikmetest, asub pildil kõige paremal.
Joe Jonas on üks Jonas Brothersi liikmetest, asub pildil kõige paremal. Foto: Shutterstock

Jennifer Lopez ja Ben Affleck

Jennifer Lopez andis pärast kaht aastat kestnud abielu sisse abielulahutuse. Hollywoodi paar abiellus 2022. aasta juulis. ABC Newsi hangitud juriidiliste dokumentide kohaselt andis Jennifer Lopez abielulahutuse sisse teisipäeval, 20. augustil.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck filmi «The Flash» esilinastusel, mis toimus 12. juunil 2023 Los Angeleses.
Jennifer Lopez ja Ben Affleck filmi «The Flash» esilinastusel, mis toimus 12. juunil 2023 Los Angeleses. Foto: Shutterstock

Tagasi üles