Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Staarreporter kardab, et Blake Lively intervjuu võib ta Hollywoodi musta nimekirja kupatada

Copy
Blake Lively
Blake Lively Foto: Shutterstock

Norra ajakirjanik Kjersti Flaa on kuulsuste intervjueerimise poolest tuntud, kuid ta kardab, et ta pannakse taas populaarsust koguva 2016. aasta intervjuu pärast Hollywoodi musta nimekirja.

Flaa jagas 10. augustil Blake Lively kunagist intervjuud, kui Lively seisis samal ajal silmitsi oma viimase filmi «It Ends With Us» reklaamimise kriitikaga. Film, mis põhineb Colleen Hooveri romaanil, käsitleb lähisuhte vägivalda. Livelyt kritiseeriti selle eest, et ta turustas seda kui tüdrukute õhtu filmi ja kasutas kampaaniat oma isiklike brändide reklaamimiseks.

Lively reklaamis 2016. aasta intervjuus filmi «Cafe Society», kui Flaa õnnitles teda raseduse puhul, kuid Lively reageeris sellele ootamatult külmalt. Lively õnnitles Flaad sarkastiliselt tema väikese kõhukese puhul vastu, kuigi Flaa ei olnud rase. Vestlus muutus veelgi piinlikumaks, kui kaasnäitleja Parker Posey naljatas enda keha mõõtude üle.

Intervjuu pälvis suurt tähelepanu pärast seda, kui Flaa seda hiljuti jagas, ning paljud tööstuse inimesed pöördusid tema poole, jagades kuulsustega sarnaseid kogemusi. Hoolimata laialdasest tähelepanust pole Flaa Livelylt ega tema meeskonnalt vastust saanud, vahendab Newsweek.

Flaa tunnistas, et kuigi ta ei kahetse video jagamist, on ta närvis, kuidas see tema karjääri võib mõjutada. Ta kardab, et teda kantakse Hollywoodis musta nimekirja, kuid seisab oma otsuse taga, uskudes, et halb käitumine tuleb välja tuua, et see ei korduks.

Tagasi üles