Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

AJATU ARMASTUS 43-aastase vanusevahega paar ei hooli inimeste kriitikast: see on tugevdanud meie sidet! (6)

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

34-aastast naist süüdistatakse raha pärast suhtes olemises, kui ta avaldas oma suhte mehega, kes on seitsmekümnendates eluaastates. Kriitikast hoolimata plaanib paar pulmi ja kinnitab, et teiste arvamused on nende sidet ainult tugevdanud.

Imani (34) tunnistab, et kuigi tema poiss-sõber Larry (77) tõepoolest hellitab teda, nimetatakse teda pärast üheksat koosoldud aastat endiselt kullakaevajaks. Naine ütles, et nad määrasid suhte staatuse alles paar aastat pärast tutvumist.

Imani ja Larry kohtusid tutvumisportaalis, kus Imani otsis midagi juhuslikku ja Larry pildid köitsid teda. Ta ei osanud siis veel arvata, et armub kellessegi endast oluliselt vanemasse, kuid kõik muutus Larryga kohtudes.

Kunstnikust Imani selgitas populaarses YouTube'i kanalis «Love Don't Judge»: «Mulle on vanemad mehed alati rohkem meeldinud ja Larry ei olnud erand – ta ületas kõiki mu ootusi kohtumisel.» Hoolimata 43-aastasest vanusevahest ei pane nad seda sageli tähelegi; ühised huvid ja suurepärane suhtlemine on nende eriliselt tugeva suhte aluseks.

Imani jagab sotsiaalmeedias sageli pilguheite nende ühisesse ellu, märkides, et Larry elav isiksus hoiab teda alati lõbustatuna. Lisaks teineteise seltskonnale naudib paar luksuslikku elustiili, reisides sellistesse sihtkohtadesse nagu Dubai ja Pariis ning käies osturetkedel ja golfiväljakutel.

«Ma pole kunagi varem niivõrd ärahellitatud olnud,» jagas Imani. «Parim kingitus on kindlasti Pariisi osturetked – Larry ütleb harva ei,» lisas ta.

Larry avaldas samuti tänu. Imani selgitas, et ta pole raha pärast suhtes ega mängi ka koduperenaise rolli.

«Meie suhe on erinev ja inimesed tunnevad end erinevuste suhtes sageli ebamugavalt,» ütles Larry. «Ma ei kujutaks oma elu ilma temata ette.»

Hiljuti Pariisis kihlunud paar tunnistab, et nad püüavad sageli pilke, kui nad avalikkuses koos on, kuid selle asemel, et lasta end sellest häirida, ignoreerivad nad seda. «See on tugevdanud meie sidet,» ütles Larry. Ta lisas, et nad ei alanda teineteist kunagi ja on isegi vihastena alati lugupidavad, vahendab Daily Star.

Kuigi nende lähedased algul kahtlesid suhte kestvuses, on paljud neist nüüd teisel arvamusel. «Neid koos nähes mõistan, et vanusevahe ei ole märgatav, sest nende omavaheline suhtlus on nii hea,» ütles nende sõber Carolina.

«Larry on tõesti mu elu muutnud,» kommenteeris Imani. «Ta on teinud minu jaoks nii palju emotsionaalselt, vaimselt kui ka rahaliselt – olen temaga koos olles väga palju kasvanud.»

Paar on teadlik oma vanusevahest ja sellest, kuidas see võib nende tulevikku mõjutada. Imanil, kellel on tuhandeid jälgijaid sotsiaalmeedias, ütles: «On loomulik muretseda kellegi tervise pärast, kui nad vananevad.» Ta lisas: «Kui me peaks kunagi lahku minema, siis kohtaksin edasi naisega – olen biseksuaalne –, kuid mitte keegi ei saaks Larryga võistelda.»

Hetkel teevad nad pulmaplaane ja ootavad Larry pensionile jäämist, et nad saaksid võimalikult palju aega koos veeta ja reisimist jätkata.

Vaata allpool videost, kui väga paar teineteisest hoolib.

Tagasi üles