Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VIDEO Prints Harry ja Meghan Markle lõbutsesid nagu homset polekski (1)

Copy
Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: Shutterstock

Prints Harry ja Meghan Markle pälvisid Colombia visiidi ajal viraalseks saanud tantsuvideo tõttu laialdast tähelepanu.

Paar viibis Colombias 15.–18. augustini asepresident Francia Márqueze kutsel, osaledes sotsiaalsetel ja kultuuriüritustel Bogotás, Cartagenas ja Calis. Visiidi viimasel päeval ühinesid nad Jóvenes en Cali noorterühmaga tantsuetendusel.

19. augustil postitatud videos on näha, kuidas Prints Harry keerutab Meghanit ringi ning seejärel lõpetab tantsu suudlusega. Video tituleeriti ka vastavalt: «See on armastus.»

@meghmarkle IM CRYING MY EYES OUT THEY ARE THE CUTEST COUPLE EVER #meghanmarkle #duchessmeghan #harryandmeghan #meghanandharry #princeharry #princeharryandmeghan #royalfamily #queenelizabeth #meghan #meghanedit #fyp #foryou #foryoupage #viral #edit #royalwedding #fy #trend #documentary #netflix #2024 #princeharryedit #spare #meghanmarkleedit #rachelzane #rachelzaneedit #meghmarkle ♬ original sound - Music🎧

Fännid kiitsid paari rõõmsat ja südamlikku avalikku esinemist. «Nad naudivad teineteise selti ja elu,» kirjutas üks inimene.

«Nemad on just sellised kuninglikud, kellega ma sooviks tutvuda ja koos aega veeta – nad tunduvad nii lõbusad ja armastavad,» lisas teine inimene.

Pärast tantsu rääkisid Harry ja Meghan noorterühma liikmetega, kes jagasid oma kogemusi ja väljakutseid Calis kasvamisel – seda eriti kunstiga seoses. Harry julgustas rühma ja rõhutas, et nende tegudel võib kogukondadele suur mõju olla, mis loodetavasti inspireerib tulevasi noori veel rohkem muutusi läbi viima.

Allikas: Newsweek.

Tagasi üles