Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Selgus kevadel ootamatult lahkunud sotsiaalmeediastaari surma põhjus

Populaarne sotsiaalmeediastaar Kyle Marisa Roth (36), kes arutles oma TikToki kontol vastuoluliste Hollywoodi teemade üle, suri möödunud aprilli keskpaigas. Tema surma põhjust toona ei avalikustatud.

Aprillis kirjutasime, et Kyle Marisa Roth'i õde teatas kurvast uudisest sotsiaalmeedias, kuid tema surma põhjust ei avalikustatud. Nüüd on teada, mis kõigest 36-aastase naisega juhtus. 

Mõjuisikul, kes oli oma mahlakate kuulsuste klatšilugudega kogunud peaaegu 200 000 jälgijat, oli südame armistumisest tingitud ebaregulaarne südametegevus. Seda seisundit tuntakse müokardi fibroosist tingitud südame rütmihäirena.

Toksikoloogia aruandes seisab, et naine polnud alkoholi tarbinud. Küll aga leiti tema kehast tuntud allergiarohu kasutamise märke, kirjutab TMZ.

«Meie perekond püüab alles sellega toime tulla ja mõtleme, kuidas tema elatud elu korralikult tähistada ning talle austust avaldada,» kirjutas naise õde Lindsay Roth kevadel Instagramis.

«Ma tean, et ta puudutas oma huumori, intelligentsuse, ilu ja sportlikkusega väga paljusid inimesi – tal oli väga palju andeid! Mul on väga kahju kõigist, kes sellest kaotusest praegu siit teada saavad. Kõik palved on teretulnud.»

Ka Rothi ema avaldas lapsele ühismeedias austust, kirjutades LinkedInis: «See platvorm ei ole küll isikliku elu jagamiseks, aga olen siin tegutsenud aastaid ja mind on tabanud kohutav kaotus. Minu tütar Kyle on surnud. Kyle armastas ja elas ägedalt. Miski ei ole praegu selge ja saame rohkem infot lähipäevil. Palun olge üksteise vastu lahked.»

Roth sai tuntuks videotega, milles räägib Hollywoodi kuulsusi ümbritsevatest skandaalidest, vahendab Variety.

Tagasi üles