Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

50 aastat tagasi kadunud ema ja tütre juhtum leidis lõpuks lahenduse

Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

7. novembril 1974 jäid Floridas kadunuks Doris Wurst ja tema kolmeaastane tütar Caren. Neid ei suudetud aastakümneid leida, kuid nüüd on poole sajandi vanune juhtum lahendatud. 

See kurb kadumisjuhtum ei leidnud pool sajandit lahendust, ema ja tütar kuulutati ametlikult teadmata kadunuteks, kuid polnud ühtegi niidiotsa ja kõik senised otsingud ning uurimine viisid tühja. 2023. aasta juunis leidis see tragöödia lõpuks vastused. 

Pärast kuid kestnud otsinguid avastas tuukrite meeskond 10. augustil 2023 kanalist vee all oleva sõiduki, mis meenutas Doris Wursti 1961. aasta Chevrolet Impala roostetanud jäänuseid. Auto oli kolme meetri sügavusel vee all ja aknad olid suletud. Kohtuekspertiisi tuukrid leidsid autost inimjäänuseid, mänguasju ja lasteriideid. Hapra vraki pinnale toomiseks kulus mitu tundi. 

Kuigi säilmeid ei ole veel DNA-testi ja hambakaardi abil tuvastatud, arvab politsei, et need kuuluvad Dorisele ja Carenile. Auto leidmise koht on vaid mõne kilomeetri kaugusel kohast, kus ema ja tütart viimati nähti.

Doris Wurst elas koos tütrega Plantationi treileripargis. NeedToKnow veebilehe andmetel ei olnud nende kadumise hetkel auto leidmise kohas kanali äärsel teel kaitsetõkkeid. Mike Sullivan Sunshine State Sonarist ütles: «Ma arvan, et keegi ei saa kunagi teada, miks see õnnetus juhtus.»

Tagasi üles