Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

ÕUDUS KUUBIS 11 naist jagavad oma kõige õõvastavamaid seksikogemusi

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kas olete kunagi mõelnud tagasi seksuaalsele kogemusele ja soovinud, et vajuksite häbi pärast maa alla? Kuigi looduslikud kehafunktsioonid, nagu hääled, lõhnad ja pisarad, ei ole midagi häbiväärset, võivad need magamistoas ebamugavust tekitada. Partneri mõistvale suhtumisele vaatamata võivad sellised olukorrad siiski piinlikud olla.

Hiljuti palus @naniiamaria viraalseks saanud Xi teemas inimestelt, et nad jagaksid oma kõige piinlikumaid seksuaalseid kogemusi. Teema kogus üle 22 miljoni vaatamise ja sajad naised jagasid oma lugusid, pannes meid kõiki end veidi vähem häbistatult tundma.

Gaasi väljutamine

Gaasi laskmist on raske kontrollida ja paljud naised jagasid oma kogemusi, mis hõlmasid natuke kõhutuult. Näiteks jagas Fafa (@honeybunch224): «Ta tegi mulle suuseksi ja ma lasin kõhugaasi. Ta küsis, kas ma lasin kõhugaasi, ja ma ütlesin, et see oli tupetuul.»

Rene (@notfwyouhoes) koges sarnast: «Olin tagurpidi ratsutaja asendis ja lasin kogemata pidevalt kõhugaasi. See lõhnas kohutavalt.»

Kuigi see on piinlik, on seksi ajal gaasi laskmine tavaline. Seda võib põhjustada surve kõhule või sulgurlihastele, eriti orgasmi ajal, kui lihased lõõgastuvad.

Juhuslikult urineerimine

Kasutaja @miranevercared jagas: «Ma urineerisin kogemata tema peale ja ta arvas, et see oli orgasmist pritsimine… ta arvab seda siiani, nii et ma sain endale teisejärgulise piinlikkuse.»

Pritsimist aetakse sageli urineerimisega segamini, kuna penetratiivne seks avaldab põiele survet, mis omakorda tekitab tungi urineerida.

Rinnapiima äpardus

Kasutaja @ari38672666 jaoks muutus sünnitusjärgne seks veidi imelikuks, kui tal hakkas seksi ajal rinnapiima lekkima. Hoolimata sellest sai tema partner korraks olukorra üle naerda, enne kui nad otsustasid jätkata.

Okserefleks

Mõnikord võivad okserefleksid piinlikke hetki põhjustada. Flop Era (@SUCCMINAJ_) jagas: «Jõin alkoholi, unustasin, et polnud söönud, ja hakkasin suuseksi tegema. Lõpetasin sellega, et oksendasin tequilat, samal ajal kui suuseksi tegin, kuid talle meeldis see.»

Valus löök

Clo (@clobunnie) kirjutas: «Vahetasime positsioone ja ma lõin teda kogemata munadesse. See rikkus meeleolu mõneks ajaks, kuni ta taastus. Siis jätkasime oma meeldiva tegevusega.»

Meeleolu surm

Amanda (@c4ts4lif3) meenutas: «Ta tegi mulle suuseksi auto tagaistmel, kui kodutu inimene murdis autosse sisse.»

Parukas maha

Kasutaja @ck4luv jagas: «Samal ajal kui ma suuseksi tegin, hoidis ta mu peast kinni ja mu parukas hakkas maha libisema. Tahtsin häbist maa alla vajuda.»

Valgus tõttab appi

Ra Al (@sickitb) ütles: «Keset seksi tõmbas ta välja oma telefoni, et taskulamp sisse lülitada ja näha, kuhu uuesti sisse panna.»

Ootamatu õnnetus

Ny (@enijahbaby) jagas: «Me seksisime misjonäriasendis, kui ventilaator kukkus ja tabas mu otsaesist. Me peatusime, vaatasime üksteisele otsa ja puhkesime kogu südamest naerma.»

@heloveslucyyyy kirjutas: «Selja tagant tegemise ajal lõi peatugi pidevalt vastu seina. Ta surus mu pea vastu voodi äärt, et müra peatada. See oli minu jaoks viimane piisk.»

Allikas: Metro.

Tagasi üles