Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VIIMANE HETK Naine jäädvustas saatuslikud hetked oma abieluettepanekust: ta ei saanudki mu vastust kuulda... (1)

Eriline hetk jäi kahjuks mehe jaoks viimaseks
Eriline hetk jäi kahjuks mehe jaoks viimaseks Foto: Kuvatõmmis

Naine jäädvustas endale teadmata viimased kaadrid oma kallimast, kes talle väga erilisel moel abieluettepaneku tegi. Paraku ei jõudnud ta isegi sõrmust sõrme panna, sest mees suri. 

Sotsiaalmeedias levib taas ängistav video 2019. aastal toimunud õnnetusest, kus Steven Weber soovis Tansaania puhkusereisil oma kallimalt väga erilisel moel kätt paluda, kuid siis juhtus kõige halvem, mis võimalik. 

Steven ja tema elukaaslane Kenesha Antoine ööbisid oma puhkusereisil Manta kuurordis veealuses kajutis. Kajuti seinast ja põrandast moodustas osa klaas, millest avanes vaade veealusesse maailma. 

Nende kolmandal puhkuseööl ilmus sukeldumismaski ja uimedega Weber nende kajuti veealuse akna taha, surudes kilest kotti pakitud plakatit tekstiga «Kas sa abiellud minuga?» vastu kajuti akent. 

Kenesha, kes seda väga romantiliseks pidas, filmis toimuvat õnnelikult ja kui ta oli plakatit näinud, võttis mees kätte sõrmusekarbi ning näitas talle ka seda. Seejärel hakkas mees tagasi pinnale ujuma. 

Paraku juhtus siis õnnetus ja mees enam elusana vee pinnale ei jõudnudki. Mis täpselt pinnale tõusmisel juhtus, pole seni avalikustatud. 

Emotsionaalses Facebooki postituses kirjutas Antoine, et mees ei saanud kunagi kuulda tema vastust tema ettepanekule, mis oleks olnud «miljon korda, jah!». «Me ei saanud kunagi oma ülejäänud elu algust tähistada, sest meie elu parim päev muutus halvimaks, saatuse kõige julmemas kujuteldavas keerdkäikudes.»

Tagasi üles