Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

ÄRA RAISKA AEGA Kui kallim pole selleks ajaks armastust avaldanud, tõmba suhtele kriips peale (1)

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kohtinguekspert, kellele ei meeldi liigset juttu ajada, on välja toonud aja, mille jooksul peaks kallim kindlasti oma kaaslasele armastust avaldama. Kui ta seda selleks hetkeks teinud ei ole, on aeg suhe lõpetada, kinnitab ta.

Kohtinguguru Jake Maddock jagab oma nõuandeid suhete teemal tihti ka ühismeedias. Nüüd on ta välja tulnud vastakaid tundeid tekitava arvamusega.

«Kui sinu partner ei ütle 12 nädala jooksul väga selgelt «ma armastan sind», siis ei ole ta su ideaalne partner ja te mõlemad olete oma aega raisanud,» teatas ekspert otsekoheselt.

«Oma ideaalse partneri puhul tead sa seda praktiliselt kohe ja ka tema teab seda,» lisas ta.

Inimesed on Maddocki väite suhtes eriarvamusel, mõned usuvad, et see otsekohene nõuanne ei kehti iga suhte kohta, vahendab New York Post. Teised aga arvavad, et liiga kiire armuavaldus võib hoopis suhte ära rikkuda — suhted vajavad rohkem aega, enne kui mees saab tõeliselt oma armastust väljendada.

Mitmed kommenteerijad andsid aga vastulöögi, öeldes, et madala enesehinnanguga naised langetavad sageli ootusi kaaslasele ja jäävad seetõttu valesse suhtesse kinni. «Teadke oma väärtust!» põrutati Maddocki postituse kommentaariumis naistele.

Kommentaaride sekka sattus aga ka üks suhteguru teooriat toetav kogemus: «Sobisin oma mehega kohe. Kihlusime kuue nädala pärast, abiellusime kuue kuu pärast ja oleme õnnelikult 32 aastat abielus olnud!».

Tagasi üles