Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

FOTOD Kahe lapse ema kulutas sünnituseelse keha taastamiseks ulmelise summa

Copy
Kahe lapse ema igatses raseduseelset keha ja tegi selle saavutamiseks otsustavaid samme.
Kahe lapse ema igatses raseduseelset keha ja tegi selle saavutamiseks otsustavaid samme. Foto: Kuvatõmmis videost / Tiktok

Paljudele naistele võib oma sünnitusjärgse keha aktsepteerimine olla tohutu väljakutse. See võitlus toob sageli kaasa mõtte ühel hetkel ilukirurgi abi otsida. Täpselt nii läks kahe lapse ema Amberiga, kes kulutas sünnituseelse keha tagasi saamiseks viiekohalise summa.

34-aastane Texasest pärit naine rääkis hiljuti Newsweekile, et ta kulutas sünnituseelse keha tagasi saamiseks 25 000 dollarit. See hõlmas endas erinevate operatsioonide kombinatsiooni.

«See oli iga senti väärt,» ütles Amber, kes töötab personalitöötajana. «Ma olen saanud oma enesekindluse tagasi.»

«Olin enne oma kahe lapse sündi väga aktiivne, fitness on alati olnud minu teema. Emaks saades võeti see minult justkui ära, ma tundsin, et olen ennast kaotanud,» ütles ta Newsweekile.

Amber, kes ei soovinud oma perekonnanime jagada, koges oma raseduste ajal märkimisväärset kaalutõusu. Kaheksa nädalat pärast sünnitust läks Amber uuesti trenni, treenides suisa kaks korda päevas, kolm kuni neli korda nädalas ja tehes nii kardiot kui jõutreeningut.

Vaatamata oma rangele rutiinile ja korralikult toitumisele tundis Amber siiski, et midagi on valesti. «Ütlesin oma abikaasale, et ma ei tunne ennast nagu mina ise,» tunnistab ta.  «Kuigi ma tegin palju trenni ja sõin korralikult, ei olnud mu kõht enam selline nagu varem.»

@ambammss 1 year of work! Gave myself grace this time around. Fell off for a couple of months then got back on my routine! My peleoton treadmill definitely helped in my weight loss journey & plus eating better! Consistency is key 💪🏽 #AmazonMusicProudHeroes #postpartum #momsoftiktok #peletonmoms #fypシ ♬ original sound

Nii langeski tema pilk kosmeetilise kirurgia variandile. Märtsis 2023 läbis ta põhjaliku protseduuri, mis hõlmas erinevaid protseduure, nende hulgas kõhuplastikat, rinnaimplantaate ja rindade tõstmist.

Kahe lapse ema enne operatsioone.
Kahe lapse ema enne operatsioone. Foto: Kuvatõmmis videost / TikTok

Amberi täielik taastumine võttis umbes kaheksa nädalat, kuid lõplikku tulemust nägi ta alles umbes kuue kuu pärast, kui turse oli vähenenud.

«Enne operatsiooni ei meeldinud mulle oma kõhtu vaadata. Kandsin alati kõrge vöökohaga pükse ja trikood. Nüüd olen vabam ja avatum, et olla mina ise — võin kanda bikiine ja mul ei ole vaja midagi varjata.»

Amber pärast kalleid protseduure.
Amber pärast kalleid protseduure. Foto: Kuvatõmmis videost / TikTok
Tagasi üles